23 september 2022
Volkswagen ID.Buzz
Nieuws

Volkswagen ID.Buzz

Volkswagen ID. Buzz is Van of the Year 2023

23 september 2022 - De ID. Buzz Cargo1 is onderscheiden met de industrieprijs 'International Van Of The Year 2023' (IVOTY). Tijdens de inauguratieavond Stars Of The Year van de VDA (Duitse vereniging van de auto-industrie) nam Carsten Intra, voorzitter van de Raad van Bestuur van het merk Volkswagen Commercial Vehicles, de prijs in ontvangst uit handen van Jarlath Sweeney, voorzitter van de IVOTY-jury.
Ik wil van mijn auto af

Daarmee krijgt de ID. Buzz Cargo1 deze internationale prijs nog vóór zijn marktintroductie. Het voertuig werd uitsluitend ontwikkeld voor elektrisch vervoer en zal met een neutrale CO2-balans naar de klant gaan. Carsten Intra: "We zijn erg blij en trots dat we deze belangrijke prijs voor de ID. Buzz Cargo in ontvangst mogen nemen. Hartelijk dank aan de IVOTY-jury en aan alle medewerkers van Volkswagen Commercial Vehicles die er mede voor hebben gezorgd dat de ID. Buzz Cargo de beste bestelwagen in zijn klasse is geworden."

Volkswagen ID.Buzz

IVOTY-voorzitter Jarlath Sweeney reikte de prijs uit namens de in totaal 34 journalisten die deel uitmaken van deze internationale jury: "Het gebeurt niet vaak dat een volledig nieuw voertuigconcept het leven ziet en meteen op de markt zoveel opzien baart. Ik feliciteer het ontwikkelingsteam van Volkswagen Commercial Vehicles met dit unieke voertuig."

WijKopenAutos.be
WijKopenAutos.be