1 september 2009
 

Toyota

Toyota op het autosalon van Frankfurt

Autozine
1 september 2009 | Toyota toont vier primeurs op het komende autosalon van Frankfurt. De Auris is voortaan leverbaar als hybrideauto. De Prius wordt voorzien van plugin hybride techniek. De iQ wordt getoond in Sport en Collection uitvoering.
Ik wil van mijn auto af

Het hoogtepunt van alles wat Toyota tijdens het autosalon van Frankfurt zal voorstellen, is zonder twijfel de wereldpremière van de Auris HSD Full Hybrid Concept. Dit is immers een mijlpaal in Toyota's strategie: de Toyota full hybrid technologie introduceren in een standaard model. Bovendien is het de eerste stap in de verspreiding van Hybrid Synergy Drive (HSD) over het volledige aanbod.

Toyota

De nieuwe Prius Plug-in Hybrid maakt ook zijn werelddebuut in Frankfurt. De Prius Plug-in Hybrid verlegt de grenzen van Toyota's full hybrid technology (HSD) door puur elektrisch rijden voor doordeweekse korte afstanden mogelijk te maken. Vanaf begin 2010 gaat er in Europa een groots testproject met deze auto van start waarbij er 150 wagens verhuurd worden aan geselecteerde bedrijven.

In Frankfurt wordt ook de nieuwe Toyota Land Cruiser in Europese première voorgesteld. De nieuwe editie van dit legendarische model zal vanaf het vierde kwartaal van 2009 op de markt verschijnen.

Toyota

Tenslotte zullen twee getunede iQ show auto's (iQ for Sports and iQ Collection) een idee geven van de toekomstige 'iQ World' en de mogelijkheden die klanten zullen hebben om hun iQ te personaliseren.

MeFirst
Toyota Highlander komt naar EuropaToyota Highlander komt naar Europa
11 mei 2020
Toyota introduceert Yaris CrossToyota introduceert Yaris Cross
23 april 2020
Toyota Supra nu ook met 2.0 motorToyota Supra nu ook met 2.0 motor
2 april 2020
CleverShuttle legt 5.000.000 km afCleverShuttle legt 5.000.000 km af
20 maart 2020
 

Info