20 januari 2019
Feedback
Tesla Model S

Reacties Tesla Model S

Reacties van eigenaars

  

, datum: 13 november 2018

Ervaring met auto: De Tesla is onze eerste electrische auto en ik zou nooit meer terug willen naar diesel of benzine. Elke ochtend met een volle "tank" vertrekken (laad 's nachts op in de garage). De exacte "range" ken ik zelf niet want deze ligt veel hoger dan de afstand die ik dagelijks afleg, en zoals ik reeds aangaf, vertrek ik 's ochtends steeds met opgeladen batterij. Nooit meer tijd verliezen bij het tanken, zalig!

De Model S is een plezier om mee te rijden, je kijkt echt uit naar de volgende trip. Verder is de auto-pilot super. Een paar weken geleden nog naar de Zwitserse grens getrokken zonder problemen. Stapte na de rit fris uit de wagen. Ik had zeker voor 85% op auto-pilot gereden zonder ook maar een probleem tegen te komen.

Ik heb in het verleden 16 jaar voor een grote leasing firma gewerkt en heb dus met heel veel verschillende wagens gereden. Laat mij vandaag kiezen tussen om het even wat en ik moet geen seconde twijfelen dat het opnieuw de Tesla Model S zou worden.

Forum onderhoud (onbekende dealer): Er was blijkbaar een kleine obstructie in de leidingen van de hydrolische ophanging. Iets waar ik geen last van had en zelf niet had opgemerkt. Tesla heeft dit echter wel opgemerkt en heeft dit direct opgelost (halve dag auto achtergelaten en vervang Tesla gekregen). Dit was blijkbaar bij de fabrikage gebeurd.

Reageer Nieuw

Brandstofelektriciteit
Bouwjaar2018
In bezit1 jaar
KM-stand6.500 km

Betrouwbaarheid7
Comfort9
Motor10
  
  

, datum: 2 maart 2018

Ervaring met auto: Deze auto doet wat ik ervan verwachtte. Hoogstens de beloofde km zijn minder dan verteld maar ik koos dan ook voor de lichtste versie, als de batterij leeg is, is het ook hoog tijd om de benen te strekken en er zijn voldoende laadplaatsen.

Forum verkoop: Het levermoment werd niet gerespecteerd.

Reageer Nieuw

Brandstofbenzine
Bouwjaar2018
In bezit1 jaar
KM-stand3.500 km

Betrouwbaarheid10
Comfort10
Motor10
  
  

, datum: 28 december 2017

Forum onderhoud (onbekende dealer): Verwaarloosbaar.

Reageer Nieuw
Uitvoering85
Brandstofbenzine
Bouwjaar2015
In bezit2 jaar
KM-stand67.000 km

Betrouwbaarheid10
Comfort9
Motor10
  
  

Op zoek naar meer Tesla Model S?

Bezoek ook het forum in: