10 augustus 2011
Suzuki Swift (2010 - 2017)
Nieuws

Suzuki Swift (2010 - 2017)

Nieuwe Swift Sport debuteert op IAA 2011

10 augustus 2011 - De Suzuki Swift Sport van de jongste generatie zal zijn werelddebuut maken op het 64e internationale autosalon van Frankfurt (IAA), dat dit jaar plaatsvindt van 15 tot 25 september.
Ik wil van mijn auto af

De nieuwe Swift Sport is het resultaat van de eerste volledige modelvernieuwing sinds de lancering van de originele Swift Sport in 2006. Aan de buitenkant ziet deze compacte sportwagen er statiger en uitdagender uit: doordat hij laag bij de grond hangt, straalt hij stabiliteit en spanning uit. Ook het grote radiatorrooster vooraan draagt bij tot zijn sportieve uiterlijk.

Suzuki Swift (2010 - 2017)

Zijn hogere vermogen en lagere verbruik zijn te danken aan de 1.6-liter M16A motor, die Suzuki speciaal ontwikkelde voor de Swift Sport. Deze is gekoppeld aan een manuele zesversnellingsbak. Daarenboven claimt de nieuwe Swift Sport een uitmuntende bochtenstabiliteit en een sneller reactievermogen, dankzij de veerpoten met interne veren en het exclusieve ontwerp van de achterophanging.

Voorts kan de Swift Sport prat gaan op een hoog veiligheidsniveau, met onder meer een lichte, stijve en impactabsorberende kooistructuur, zeven airbags (inclusief gordijnairbags en een knieairbag voor de bestuurder) en ESP (Electronic Stability Program).

WijKopenAutos.be
WijKopenAutos.be