6 juli 2011

Suzuki Swift

Suzuki Swift in Carbagerun 2011

6 juli 2011 - Dit jaar staat er een Suzuki Swift uit 1986 aan de start van de Carbage Run. De Carbage Run is een avontuur van vijf dagen door Europa in een auto die niet meer dan 500 euro mag kosten.
Ik wil van mijn auto af

De leerlingen van het TSM Mechelen zijn erin geslaagd om hun opdracht te vervullen: Een oude Swift GTI uit 1986 klaarstomen voor deze rally. Ze vonden deze wagen in Nederland voor de prijs van € 450.

Suzuki

De afdeling carrosserie zorgde voor een klein mirakel. De wagen werd volledig gestript, opgelast waar nodig, en in de Bi-tone kleuren (rood en zwart) van de nieuwe Swift gespoten. Voor de leerlingen was het een mooi project, waarmee ze hun beroepskennis konden tonen.

De afdeling garnierderij bekommerde zich over de binnenkant. Want ook hier had de tand des tijds zijn slag geslagen. Maar ook hier toonden de leerlingen hun capaciteiten.

Ten slotte zorgde de afdeling mechaniek voor het op punt stellen van de aandrijflijn en ophanging.

Vorige week werd de wagen aangeboden aan de technische keuring, met een positief resultaat! Mission completed! Ondertussen kreeg de wagen ook zijn startnummer opgekleefd : nummer 717.

WijKopenAutos.be