6 mei 2010

Suzuki

Suzuki is sponsor van MTV Music Awards

6 mei 2010 - MTV Networks International (MTVNI) kondigde vandaag aan dat Suzuki International Europe de nieuwe pan-european sponsor is van de 2010 MTV EMAs. De 2010 MTV EMAs vindt plaats op zondag 7 november 2010 in het 'the state of the art' Caja Magica in Madrid en wordt live uitgezonden op MTV om 9 pm CET op zondag 7 november 2010. Dit event heeft een bereik van 214 miljoen huiskamers in meer dan 40 landen.

Deze eerste samenwerking met MTV biedt Suzuki, de tiende grootste autoproducent ter wereld, een unieke en volledig geïntegreerde pan-europese marketing campagne.

Suzuki

Dit partnership biedt een naadloze integratie van SUZUKI in alle MTV platformen. Zo zal Suzuki te zien zijn in alle billboards, alle marketing en perscommunicatie, op de EMA's microsite (MTVEMA.com), en uiteraard ook tijdens het event zelf in Madrid.

"De MTV EMAs zijn de perfecte match voor ons en voor de Suzuki's 'No Doubt about it' levensfilosofie, die onze core brand value 'excitement' accentueren", stelde Minoru Amano, President van Suzuki International Europe GmbH. "Dit partnership toont de bereidheid van beide partners om samen te werken in een niet traditionele omgeving, en zo MTV's creativiteit en binding met het jonge publiek te gebruiken om het imago van Suzuki een boost te geven in Europa".

De commentaar van Antonio Canto, SVP Europe, Viacom Brand Solution International: "Met Suzuki hebben wij een partner gevonden met een sterke merknaam en een aantrekkelijk gamma. Deze MTV EMAs samenwerking biedt Suzuki geïntegreerde marketing mogelijkheden om het grote publiek te bereiken op alle niveaus. Met zijn ongeëvenaarde connectie met de Europese jeugd, zijn credibiliteit en de sterkte van het merk, biedt MTV Suzuki de mogelijkheid om jongeren te bereiken op een doelgerichte en sterke manier".