23 januari 2019
Feedback
Subaru Levorg

Reacties Subaru Levorg

Reacties van eigenaars

  

, datum: 16 mei 2017

Ervaring met auto: Auto kan zowel comfortabel cruisen (met de zeer goede adaptieve cruise control), als zeer sportief gereden worden.

Ligt als een blok op de weg dankzij de permanente vierwielaandrijving, zowel bij droog als nat weer. Quasi ongevoelig voor aquaplaning (met goede banden) bij stortregens. Hoge veiligheidsmarge bij rustige rijstijl. Inzake veiligheid echt een match voor de Volvo V60 met AWD en de Audi A4 Quattro, maar dan aan een duidelijk lagere prijs.

Ik zit aan een gemiddeld verbruik van 8.1 L/100 km bij een rustig-vloeiende rijstijl. Dit ligt in de lijn met wat je van een 1550 kg zware auto met automaat en permanente vierwielaandrijving kan en mag verwachten. Bij sportief rijden ga je eerder naar de 10 L/100 km.

Met de relatief stugge ophanging wel even oppassen bij verkeersdrempels door snelheid te minderen. Korte oneffenheden zoals putdeksels en dwarse voegen worden dan weer wel uitstekend weggefilterd.

Zeer goed ondersteunende en dempende zetels in de Premium versie, ook hier werd er onder andere naar Volvo gekeken, vermoed ik.
De CVT is uitstekend gematcht met de koppelrijke 1.6 turbomotor, zodat de motor bij een rustige rijstijl nooit boven de 2500 t/min uitkomt.

Vele knoppen op het stuurwiel vragen enige gewenning. Het infotainment systeem is vrij goed intuitief te bedienen en het scherm is duidelijk afleesbaar.

Forum onderhoud (onbekende dealer): Nog maar enkel 1ste olieverversing gehad na 3000 km. Uurloon was gratis voor dit 1ste onderhoud.

Forum verkoop: Zeer goede en correcte onderhandeling, afhandeling en levering van de auto.

Reageer Nieuw
Uitvoering1.6 GT-S Premium
Bouwjaar2017
In bezit1 jaar
KM-stand5.500 km

Betrouwbaarheid9
Comfort9
Motor9
  
  

, datum: 27 juni 2016

Ervaring met auto: Nu 9000 km mee gereden zeer aangename CVT. Elke dag plezier om mee te rijden.

Reageer Nieuw

Bouwjaar2015
In bezit1 jaar

Betrouwbaarheid9
Comfort9
Motor9
  
  

Op zoek naar meer Subaru Levorg?

Bezoek ook het forum in: