6 maart 2018

SsangYong Musso

SsangYong presenteert nieuwe Musso

6 maart 2018 - SsangYong lanceert de volledig nieuwe Musso pick-up voor Europa op het autosalon van Genève 2018 in Zwitserland. Als enige SUV- en 4x4-specialist van Korea engageert SsangYong zich om zijn hele productportfolio op te frissen. Onlangs heeft de constructeur zijn SUV-gamma vervolledigd met de lancering van zijn volledig nieuwe vlaggenschip, de Rexton. Door de Actyon Sports te vervangen door de nieuwe Musso - wat 'neushoorn' betekent in het Koreaans - kan het merk zich met hernieuwde focus richten op internationale markten.
Ik wil van mijn auto af

De nieuwe Musso wordt aangedreven door een 2,2 liter grote turbodieselmotor van SsangYong, die een maximumvermogen van 181 pk en een koppel van 400 Nm levert. Hij is verkrijgbaar met een handgeschakelde 6-versnellingsbak of een 6-trapsautomaat van Aisin. Zijn veiligheidsvoorzieningen omvatten Lane Change Assist, Rear Cross Traffic Alert en Blind Spot Detection om ongevallen te voorkomen.

SsangYong

De Musso pakt uit met een uitstekende schouder- en beenruimte. Bovendien zijn de zetels met nappaleder bekleed om extra luxe en comfort te bieden. Hij beschikt ook over een infotainmentsysteem met een HD-scherm van 9,2 duim, Apple CarPlay, Android Auto, en bluetoothconnectiviteit.

Na zijn Europese debuut in Genève zal de Musso vanaf mei in Europa en internationaal verkocht worden.

WijKopenAutos.be
WijKopenAutos.be