4 januari 2011
 

Smart

Smart brengt eigen iPad-toepassing uit

Autozine
4 januari 2011 | De eerste iPad-toepassing van Smart kan gedownload worden van de iTunes store. Smart stelt een interactieve geschiedenis voor van grootse visies en visionairen onder de titel "Ideas in motion". Deze naam dekt ook de inhoud van de toepassing zelf: ze is altijd in beweging. Eigenaars van een iPad kunnen hun eigen bijdrage toevoegen en samen met Smart een vervolg breien aan het verhaal. Op die manier blijft het eBook groeien en worden nieuwe updates toegevoegd, die vervolgens door iPad-gebruikers gelezen kunnen worden.
Info

De wereld wordt gedreven door pioniers die 'out of the box' denken; opiniemakers die niet enkel maar praten maar ook handelen en idealisten die hun ideeën blijven verdedigen ondanks alle tegenstand. Smart stelt enkele van zulke mensen voor. Er zijn verhalen over visionaire mensen en revolutionaire gebeurtenissen in 17 categorieën.

Smart

De bredere onderwerpen gaan van maatschappij en politiek tot filosofie, wetenschap, lifestyle en communicatie. Film, mode, architectuur, milieu en mobiliteit – iPad-gebruikers kunnen al schrijvend hun eigen bijdrage leveren aan alle categorieën die mensen en de wereld in vervoering brengen en ze kunnen hun gedachten, mening en overtuigingen delen met anderen. Op deze manier wordt een eBook gecreëerd dat de ideeën weerspiegelt waardoor mensen de dag van vandaag in vervoering geraken.

"We willen aan de hand van de nieuwe Smart iPad-toepassing een platform creëren waar mensen de wereld kunnen onderzoeken op een creatieve manier, hun visie kunnen neerschrijven en ze delen en bespreken met anderen. Op die manier wordt een unieke kaleidoscoop gecreëerd die de diversiteit van mensen en hun ideeën weergeeft", zegt Dr. Annette Winkler, Algemeen Directeur van Smart.

Het eBook wordt elke twee maanden geüpdatet met nieuwe bijdragen. De Smart iPad-toepassing "Ideas in motion" is vanaf nu gratis verkrijgbaar via Store.apple.com.

Testfase car2go afgerondTestfase car2go afgerond
20 augustus 2010
Smart ForTwo verbeterd voor 2010Smart ForTwo verbeterd voor 2010
6 juli 2010
Update voor het Smart-modelprogrammaUpdate voor het Smart-modelprogramma
22 juli 2008