21 april 2008
 

Skoda

Skoda steunt Rode Kruis-Vlaanderen

Autozine
21 april 2008 | Ook dit jaar zullen 14.000 vrijwilligers het Rode Kruis-Vlaanderen helpen met fondsen werven, om diegenen die het nodig hebben te kunnen blijven helpen en ondersteunen. Škoda Import is in 2008 de trotse sponsor van deze 14-daagse stickeractie van Rode Kruis-Vlaanderen.
MeFirst
Info

Net als al die jonge en oudere vrijwilligers draagt Škoda het solidariteitsideaal hoog in het vaandel. De waarden van het Rode Kruis zijn niet toevallig de waarden waaraan ook Škoda veel belang hecht. Menselijkheid op de eerste plaats: het leven en de gezond- heid beschermen en de waardigheid van de bevolking respecteren. Zoals bij het Rode Kruis staat ook bij Škoda de mens centraal. Net als universaliteit: er zijn voor iedereen, zonder onderscheid te maken. Škoda is een open en voor iedereen toegankelijk merk dat dicht bij de mensen staat.

Skoda

En tot slot: vertrouwen, dat we opbouwen door respect en eerlijkheid in de omgang met onze klanten. Maar ook door de zorg die we besteden aan de veiligheid bij het ontwerp van onze wagens. En in een ruimer perspectief door onze aandacht voor ecologie en duurzame ontwikkeling. Want net als bij het Rode Kruis, is denken aan anderen ook ons idee van succes.

Ter gelegenheid van de stickeractie geeft Škoda Import twee wagens weg. Wie tussen 24 april en 8 mei 2008 een sticker van het Rode Kruis-Vlaanderen koopt, maakt kans om een Škoda Fabia Combi of een Škoda Roomster te winnen.

Ik wil van mijn auto af
Skoda start productie van SUPERB iVSkoda start productie van SUPERB iV
18 september 2019
Skoda kondigt Vision X aanSkoda kondigt Vision X aan
1 februari 2018
Skoda introduceert Superb GreenLineSkoda introduceert Superb GreenLine
27 augustus 2015
FIA geeft groen licht voor de Fabia R5FIA geeft groen licht voor de Fabia R5
8 april 2015