30 november 2017
Nieuws

Seat Ibiza

SEAT Ibiza wint Excellent Product Design Transportation-award

30 november 2017 - De nieuwe Ibiza beschikt over het beste design dat SEAT tot nu toe heeft vervaardigd in het A0-segment. Het succes van de SEAT Ibiza in tal van internationale designwedstrijden levert hier het bewijs van. De meest recente prijs is de 'Winner, Excellent Product Design Transportation' die werd uitgereikt tijdens de door de German Design Council georganiseerde German Design Awards.
Ik wil van mijn auto af

Naast puur esthetische criteria, zoals designkwaliteit, imago en merkwaarde, heeft het German Design Award-panel bij de toekenning van deze prijs aan de SEAT Ibiza ook met veel andere elementen rekening gehouden. Om er een paar te noemen: algemeen concept, innovatieniveau, gebruiksgemak, functionaliteit, praktische waarde, duurzaamheid, eco-kwaliteit, winstgevendheid, kwalitatieve en technische uitmuntendheid en zelfs productiesystemen. De German Design Award is één van de meest gerespecteerde designprijzen ter wereld, heeft sinds 2012 veel aanzien genoten en is tevens de belangrijkste internationale prijs van de German Design Council. Hij werd ontworpen om unieke, innovatieve en hoogwaardige designtrends op het gebied van internationaal design te erkennen.

Seat Ibiza

De 5e generatie van de SEAT Ibiza vertegenwoordigt de bevestiging van de nieuwe designfilosofie van het merk, die in 2012 ontstond en nog volwassener, kenmerkender en expressiever is geworden.

De German Design Award is onderverdeeld in twee hoofdcategorieën (Excellent Product Design en Excellent Communication Design). De editie van dit jaar telde meer dan 5.000 deelnemers, die voor directe nominatie werden geselecteerd door haar eigen German Design Council of één van diens stichtende leden. De German Design Council reikte tijdens de 2017 Automotive Brand Contest in september reeds twee prijzen uit aan de 5e generatie van de SEAT Ibiza: één in de Exterior Volume Brand-categorie (2017 Automotive Brand Contest 'Winnaar'), een tweede in de Interior Volume Brand-categorie (2017 Automotive Brand Contest 'Best of the Best').

WijKopenAutos.be
WijKopenAutos.be