8 januari 2018
Nieuws

Renault Megane

Renault maakt prijs Megane RS bekend

8 januari 2018 - Nieuwe Mégane R.S. 280 Man. met Sportchassis wordt aangeboden aan 34.550 euro BTWi en Nieuwe Mégane R.S. 280 EDC met Sportchassis wordt aangeboden aan 36.300 euro. Het Cup-pakket, inclusief Cupchassis, sperdifferentieel en BREMBO-remzadels, wordt van bij de lancering aangeboden op Nieuwe Mégane R.S. Man. voor 1.700 euro en vanaf september 2018 op Nieuwe Mégane R.S. EDC.
Ik wil van mijn auto af

Het 4CONTROL-systeem met vier sturende wielen is een wereldprimeur in het segment van de compacte sportievelingen. Dankzij dit systeem garandeert het chassis van Nieuwe Mégane R.S. wendbaarheid, efficiëntie en stabiliteit. De vier hydraulische aanslagpunten, een technologie afkomstig uit de rallywereld, verhogen volgens de makers het dagelijkse ophangingscomfort en maken het sportieve rijgedrag tegelijk doeltreffender en veiliger.

Renault Megane

De nieuwe 1.8 Turbomotor, afkomstig van de Alliantie Renault-Nissan, werd onder handen genomen door de 'magiërs' van Renault Sport Cars: de cilinderkop werd hertekend met de expertise van de Renault Sport Racing-ingenieurs en kreeg een nieuw koelsysteem, een dubbele luchtinlaat naar de turbocompressor en een herwerkte uitlaatklank. In vergelijking met de vorige Mégane R.S.-generatie won deze 1.8 Turbo 75 pk en 30 Nm. Met zijn maximumkoppel van 390 Nm, een van de hoogste waarden in deze klasse, belooft de Mégane R.S. extra rijplezier.

Het koetswerkdesign, dat volledig ten dienste van de prestaties staat, versterkt het sportieve karakter van Mégane R.S. met 60 mm bredere voorvleugels en 45 mm bredere achtervleugels, zijdelingse verluchtingsopeningen en een volledig hertekende diffuser achteraan, om nog meer neerwaartse druk te genereren.

WijKopenAutos.be
WijKopenAutos.be