29 maart 2018
Renault Captur (2013 - 2019)
Nieuws

Renault Captur (2013 - 2019)

Renault Captur nu als S-Edition

29 maart 2018 - Gesterkt door het succes van Renault Captur en eerdere Beperkte Reeksen breidt Renault het Captur-gamma uit met de beperkte reeks S-Edition om jonge klanten te verleiden.
Ik wil van mijn auto af

Deze versie vervolledigt tevens het motorgamma met de introductie van de TCe 130-motor (met een handgeschakelde versnellingsbak) en de TCe 150-motor, te koppelen aan een EDC-transmissie. Met deze krachtige motor legt de populaire cross-over voortaan een ongezien dynamisch rijgedrag aan de dag. Captur S-Edition TCe 150 werpt zich dan ook op als de sportiefste variant van het model.

Renault Captur (2013 - 2019)

Het uitgesproken karakter van de exclusieve koetswerkkleur Ironblauw met de dakkleur Sterzwart of Platiniumgrijs trekt overal de aandacht, net als de "Sport"-Black 17" lichtmetalen velgen en het S-Edition-logo. De tint Gun Metal-Grijs siert van zijn kant de beschermstrips onderaan de deuren en de bodemplaten voor- en achteraan. In zijn interieur meet Captur S-Edition zich een exclusieve zetelbekleding in Alcantara en imitatieleder aan, getooid met blauwe stiknaden die ook terugkomen op de armsteun en de balgen van de versnellingspook en de handrem.

Tot slot onderscheidt deze beperkte reeks zich door zijn technologische uitrusting: het multimediasysteem R-Link, parkeersensoren vooraan, achteraan en opzij, een achteruitrijcamera, maar ook een de centrale armsteun vooraan, de zelfdimmende achteruitkijkspiegel en het glazen panoramisch dak. Klanten krijgen de keuze uit zeven tweekleurige uitvoeringen en kunnen de beperkte reeks vanaf 4 april in het Belgische en Luxemburgse Renault-Net kopen.

WijKopenAutos.be
WijKopenAutos.be