29 juli 2011
Nieuws

Peugeot RCZ

Raidillon maakt Peugeot RCZ horloge

29 juli 2011 - Een bijzondere auto vraagt om bijzondere accessoires. Precies daarom sloeg Peugeot de handen in elkaar met het belgische merk Raidillon voor de creatie van dit uitzonderlijke uurwerk, helemaal in het teken van de RCZ.
Ik wil van mijn auto af

Het belgische merk Raidillon en Peugeot creëren de RCZ Raidillon: een luxe-horloge in een limited edition van 55 exemplaren. 55, net als het aantal wagens toegelaten tijdens de legendarische 24-uurs race in Spa-Francorchamps.

Peugeot RCZ

De Raidillon RCZ wordt gemaakt in twee verschillende versies, één high-tech met zwarte wijzerplaat, en één tijdloos klassiek met zilveren wijzerplaat. Elk horloge beschikt over een Zwitsers mechanisch radarwerk, automatisch of manueel, zwitserse precisietechnologie die alle Raidillon-uurwerken typeert.

Bestellen kan in het Peugeot-dealernet of bij de Raidillon-verdeler in de Brusselse Koninginnengalerij. De levering gebeurt enkel bij Raidillon, op vertoon van de specifieke voucher, uitgegeven door Peugeot België-Luxemburg. Deze hoogst exclusieve Raidillon RCZ is te koop voor 2.300 euro incl. BTW.

WijKopenAutos.be
WijKopenAutos.be