3 mei 2012
Nieuws

Peugeot RCZ

Peugeot introducert RCZ Raidillon

3 mei 2012 - In april vorig jaar sloegen Peugeot Belgiƫ-Luxemburg en de prestigieuze Belgische horlogemaker Raidillon de handen ineen voor de ontwikkeling van een uitzonderlijk uurwerk. Naar bekende Raidillon-traditie werd een exclusieve reeks van 55 uurwerken gebouwd met het RCZ-logo trots op de wijzerplaat. Vandaag hernieuwen beide partijen hun samenwerking, maar dan in de andere richting, met een wel heel bijzondere, beperkte reeks van de Peugeot RCZ!
Ik wil van mijn auto af

De Peugeot RCZ is op zich al een exclusieve auto. Maar voor wie nóg exclusiever wil, is er nu de RCZ Raidillon. Net als de uurwerken komen er niet meer dan 55 exemplaren op de markt. Die zijn enkel beschikbaar met de twee krachtigste motoren: de 2.0 HDi FAP 163 pk voor de veelrijders, en de 1.6 THP 200 pk voor wie het zo sportief mogelijk wil.

Peugeot RCZ

Onderscheiden doet de RCZ Raidillon zich in de eerste plaats met zijn kleur: de metaalkleur Guaranja Bruin is uniek voor deze versie. En binnenin valt meteen de hyperluxueuze, unieke bekleding in Cohiba Nappaleer en Alcantara op, met extra gebrodeerd 'Raidillon'-opschrift in de rugleuning. De 19 duims Solstice Mat Black Onyx velgen zijn standaard, net als het Sport Pack, Connect Com 3D multimedia, xenon koplampen en de glanzend zwarte koetswerkelementen (radiatorrooster, remklauwen en specifieke spoiler vooraan).

De exclusieve look wordt afgewerkt met discrete logo's op de flanken, '55'-stiksels op de vloermatten en een aluminium pookknop met daarin een met de hand gegraveerd '55'-logo en serienummer.

De RCZ Raidillon kost 35.860 euro voor de 1.6 THP 200, en 36.080 euro voor de 2.0 HDi FAP 163. (prijzen incl. BTW)

WijKopenAutos.be