6 mei 2021
Peugeot 308 CC

Reacties Peugeot 308 CC

Reacties van eigenaars

  

, datum: 19 januari 2016

Forum 308 CC: Ik heb de wagen gekocht op 20.000 km. Op 35000 kilometer was de thermostaat kapot. op 40.000 km begonnen er motorproblemen op te duiken. Op 43000 km wou de garage op aanraden van Peugeot een nieuwe motor steken! Na deftig uithoren van mijnentwege werd er toch maar eerst een product (aanbevolen door Peugeot) ingekapt om de overvloedige aanslag in de cilinders te veerwijderen. Bij het tweede produkt (bardal) verdween de aanslag wel. Terug een vlotte motor. Blijkbaar kan hij niet tegen korte ritjes. Nu op 44000 km is de koppeling versleten.

Dit is mijn eerste wagen na 30 jaar rijden waar ik zoveel problemen mee heb. En bij nazicht op het wereldwijde web is dit duidelijk geen alleenstaand geval. Voor de rest is het wel een leuke en vlotte wagen.


Brandstofbenzine
Bouwjaar2010
In bezit2 jaar
KM-stand44.000 km

Betrouwbaarheid2
Comfort6
Motor8
  
 
Reactie van: Italia10, datum: 21 november 2016

Antwoord: Heb net hetzelfde voor, mijn koppeling is al 2 maal stuk gegaan en ik heb nog maar 100 000 km.

  

, datum: 17 mei 2012

Forum 308 CC: Het spijtige aan forums is, dat enkel personen die klachten hebben op het internet hun gal uitspuwen!
Terecht ook, je moet stoom kunnen afblazen en de concessiehouders onder druk zetten. Maar als het goed is, zie je bijna niets hierover.
Nu is mijn beurt. Ik ben uiterst tevreden (tot nu toe) over deze wagen. Alle luxe is voorzien in deze wagen en hij rijdt fantasctisch goed. Ik heb echt geen minpunten op deze wagen.
Vooraleer jullie gaan schieten op Franse wagens, dit is mijn eerste Franse wagen. Voordien heb ik 2 audi's gehad en over het eerste exemplaar ben ik totaal niet te spreken, voortdurend problemen in de elektronica enz. Van ellende omgezet naar een ander exemplaar waarvan ik eerst mocht testrijden vooraleer hem te kopen. Ook een Zweed heeft hier de revue al gepasseert, die heeft het eerste jaar meer in de garage gestaan dan bij ons voor de deur! Conclusie, als je nieuwe wagen op een maandag is gemaakt, dan heb je pech!

Forum verkoop: Vraag steeds een proefrit, dan kan je vergelijken met je eigen wagen of ervaringen met andere wagens. En vraag ook een testrit met een wagen die jij wil kopen.
Wat ben je met een testrit met een full-option wagen als je deze niet kan kopen? Deze rijdt altijd goed! Het omgekeerde, niet rijden met een basis wagen want dat geeft ook een vertekend beeld.

UitvoeringFeline 1.6THP
Brandstofbenzine
Bouwjaar2012
In bezit1 jaar
KM-stand3.000 km

Betrouwbaarheid10
Comfort9
Motor9
  
  

, datum: 25 november 2011

Forum 308 CC: Ik heb deze wagen en raad aan van hem niet te kopen. Nog geen maand oud en problemen met motorlawaai.

Forum verkoop: Ik meld autohandelaar omdat de wagen in Belgie verkocht is bij peugeot dealer.

Uitvoering1.6vti
Brandstofbenzine
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
KM-stand800 km

Betrouwbaarheid5
Comfort4
Motor5
  
Nieuwe vloermatten voor de 308 CC?
Dat kan! Vanaf € 35
Just Carpets.be

  

, datum: 25 november 2011

Forum 308 CC: Ik heb deze wagen een maand. Ik heb nog nooit in mijn leven zoveel spijt gehad dat ik zo een rommel gekocht heb van Peugeot. Het onding maakt verschrikkelijke motorgeluiden en de eerste maal dat ik mij aanbod in de garage trachtte men mij wijs te maken dat dit normaal was. Na klacht bij de klanten diens laat Peugeot tot nog toe op zich wachten. Koop iets anders.

Uitvoering1.6
Brandstofbenzine
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
KM-stand800 km

Betrouwbaarheid5
Comfort2
Motor5
  
  

Op zoek naar meer Peugeot 308 CC?

Bezoek ook het forum in:


 
Ik wil van mijn auto af
BMW 1-Reeks CabrioBMW 1-Reeks Cabrio
★★★☆☆
Ford Focus Coupe CabrioletFord Focus Coupe Cabriolet
★★★☆☆
Volkswagen EosVolkswagen Eos
★★★☆☆
Opel Astra TwinTopOpel Astra TwinTop
★★★☆☆
 

Info

Technische fiche

Prijs