11 mei 2012
Peugeot 207 CC
Nieuws

Peugeot 207 CC

Laura Beyne ontvangt Peugeot 207 CC

11 mei 2012 - Peugeot België-Luxemburg en het mooiste meisje van het land... een verhaal dat intussen al bijna twintig jaar duurt. Op vrijdag 11 mei ontving Miss België Laura Beyne de sleutels van haar splinternieuwe 207 CC. Daarmee is ze al de 19de Miss België aan het stuur van een nieuwe Peugeot.

In 1994 was Ilse De Meulemeester de eerste Miss België die in een Peugeot de weg op kon. 17 anderen volgden, en vandaag is het de beurt aan Laura Beyne die haar nagelnieuwe 207 CC ontvangt. Een partnership dat al bijna twintig jaar stand houdt, dat is eerder zeldzaam, maar niet verwonderlijk.

Peugeot 207 CC

"Miss België is een vaste waarde voor Peugeot", verduidelijkt Adelheid Terryn, Directrice Communicatie van Peugeot België-Luxemburg. "Net als alle andere partnerships evalueren we ook deze samenwerking regelmatig. Maar telkens weer merken we dat Miss België in ons land nog altijd erg populair is. Het jaarlijkse succes van haar bezoek aan onze stand op het Salon van Brussel is daar het beste bewijs van". En ze voegt er nog met de glimlach aan toe: "Bovendien is het voor het imago van ons merk altijd leuk om geassocieerd worden met het mooiste meisje van het land".

"Ik koos voor een zwarte metaalglanslak Obsidien, met een lichtgrijs Oran lederen interieur", vertelt Laura Beyne trots bij de levering. "Een discrete combinatie, maar wel met een sjieke toets om elke dag van te genieten. Ik kan alvast niet wachten op de eerste kilometers in mijn nieuwe Peugeot!"