6 februari 2018

Opel

Opel levert Black Editions

6 februari 2018 - De Opel Astra is nu sportiever, geraffineerder en persoonlijker dan gebruikelijk. Voor het eerst is het compacte model verkrijgbaar in twee kleuren, waarbij de zwarte lak voor het dak, de buitenspiegels en de lichtmetalen velgen opvallend contrasteert met de carrosseriekleur. De Opel Corsa en de Mokka X zijn eveneens te bestellen met dezelfde zwarte accenten voor het dak, de buitenĀ­spiegels en de velgen. Ook op de vorig jaar gelanceerde Opel Crossland X en op de Opel Grandland X, die recent op de markt kwam, kent het lakwerk in twee kleuren veel bijval.
Ik wil van mijn auto af

De Astra is hij leverbaar in de gelimiteerde Astra Black Edition-versie vanaf 23.400 euro (aanbevolen catalogusprijs). De bestseller wordt voorzien van contrasterende zwarte dak en buiten­spiegels. Ook de lichtmetalen velgen van 17 inch met vijf spaken zijn zwart. Daarnaast is de designoptie Black Edition Pack, met dak en buitenspiegels in zwarte metaalkleur, verkrijgbaar op de Astra-uitrustingsniveaus Dynamic en OPC-Line voor een supplement van 400 euro.

Opel

Ook de Mokka X kan met zwarte accenten besteld worden. Als gelimiteerde Mokka X Black Edition-versie is hij vanaf 23.150 euro leverbaar met een dak en buiten­spiegels in hoogglanzend zwart. De 18 inch grote velgen met tien spaken glimmen in dezelfde tint.

Tot slot werd ook de kleine Corsa omgevormd. Bovenop de uitrusting van de Essentia-basisversie zijn in het Corsa Black Edition-uitrustingsniveau het dak, de buitenspiegels, de grille en de lichtmetalen velgen van 16 inch met vier dubbele spaken uitgevoerd in het zwart. Bovendien benadrukken ook de aluminium sportpedalen, een verchroomde uitlaatpijp en donkergetinte ruiten in de passagiersruimte achteraan de sportieve flair van Opels kleintje voor prijzen vanaf 14.725 euro.

WijKopenAutos.be
WijKopenAutos.be