28 december 2017
Opel Adam

Opel Adam

Luka wint Opel ADAM ROCKS

Autozine
28 december 2017 | Luka Cruyberghs, de jongste van alle finalisten, heeft het uiteindelijk gehaald in The Voice van Vlaanderen 2017, een programma uitgezonden op tv-zender VTM en gesponsord door Opel Belgium.
Ik wil van mijn auto af

Na zestien weken van confrontaties, battles en duetten, moest Luka in de finale de strijd aangaan met Dries, een andere geduchte kandidaat die eveneens opmerkelijke prestaties heeft neergezet. Maar met de steun van haar coach Alex Callier, de bekende frontman van Hooverphonic, verleidde Luka in de finale het publiek met eerst Mad about You, een nummer van Hooverphonic zelf en in duet met Alex Callier in hoogst eigen persoon, en vervolgens met een uiterst persoonlijke versie van Troy, een nummer van Sinéad O'Connor uit 1987. De in verleiding gebrachte kijkers duidden Luka aan als winnares van deze editie 2017.

Opel Adam

Bovenop het plezier en de eer die gepaard gaan met de winst van de prestigieuze wedstrijd The Voice van Vlaanderen ontvangt Luka Cruyberghs, die in Wijgmaal woont, ook een cheque van € 25.000, krijgt ze een contract bij een platenmaatschappij en mag ze dankzij Opel Belgium, partner van het programma, gedurende één jaar rondrijden in een Opel ADAM ROCKS. Luka is nog maar 17 en zal niet onmiddellijk met haar Opel ADAM ROCKS mogen rijden, maar het vooruitzicht om achter het stuur van de auto te kunnen gaan zitten, zal haar stimuleren om zo snel mogelijk haar rijbewijs te halen. Zo zal ze aan het stuur van de ADAM ROCKS in mooie Red 'n' Roll-kleur naar haar concerten kunnen rijden.

Het zijn de kijkers van VTM die Luka tot winnaar van The Voice van Vlaanderen hebben uitgeroepen. Daarom mag ook een van hen gedurende één jaar rondrijden in een Opel ADAM ROCKS. De gelukkige heet Johan Van Tendeloo uit Sint-Job-in't-Goor en hij is op zijn beurt dus de winnaar van de online The Voice Van Vlaanderen-wedstrijd.

WijKopenAutos.be
Opel Adam succesvol bij JD PowerOpel Adam succesvol bij JD Power
27 juli 2016
Opel veilt Adam by Bryan AdamsOpel veilt Adam by Bryan Adams
7 oktober 2014
 

Info

Technische fiche

Prijs

Reacties