8 november 2017
Nieuws

Opel Crossland X

Euro NCAP kent vijf sterren toe aan Opel Crossland X

8 november 2017 - In de laatste veiligheidsscores kent Euro NCAP het maximum van vijf sterren toe aan de cross-over uit het B-segment Opel Crossland X. Die score is gebaseerd op een positieve beoordeling in de vier veiligheidscategorie├źn, namelijk bescherming van volwassen passagiers, bescherming van meereizende kinderen, bescherming van voetgangers en veiligheidssystemen. De Crossland X deed het bijzonder goed in de test op de zijdelingse bescherming, waar hij het maximale aantal punten behaalde voor de bescherming van zowel volwassenen als kinderen.
Ik wil van mijn auto af

Naast standaard veiligheidsvoorzieningen, zoals de waarschuwing bij het ongewild verlaten van de rijstrook (Lane Departure Warning), biedt de Opel Crossland X ook optionele innovaties om rijden nog veiliger te maken: de waarschuwing tegen een mogelijke aanrijding vooraan (Forward Collison Alert) met voetgangersdetectie en automatische noodrem (Automatic Emergency Braking), detectie van slaperigheid bij bestuurders (Driver Drowsiness System), integrale hightech ledkoplampen, panoramische achteruitrijcamera (Panoramic Rear View Camera) met een hoek van 180 graden en dodehoekwaarschuwing (Side Blind Spot Alert), om slechts enkele voorbeelden te geven.

Opel Crossland X

De Opel Crossland X is strak en compact aan de buitenkant en ruim aan de binnenkant, met tweekleurige lak en een coole SUV-uitstraling. Hij wist al meer dan 70.000 klanten uit heel Europa te overtuigen sinds de start van de verkoop in maart.

WijKopenAutos.be
WijKopenAutos.be