7 oktober 2014
Nieuws

Opel Adam

Opel veilt Adam by Bryan Adams

7 oktober 2014 - De Opel ADAM biedt vrijwel eindeloos veel personalisatiemogelijkheden. De speciale editie met camouflagelook van de ADAM, gedecoreerd door Bryan Adams, laat daar geen twijfel over bestaan. De Canadese muzikant en fotograaf ontwierp deze 'limited edition' in het kader van zijn samenwerking met Opel.
Ik wil van mijn auto af

Zijn fans krijgen nu de kans per opbod een ADAM te kopen die werd ontworpen door hun idool. De autofabrikant uit Rüsselsheim heeft besloten zeven voertuigen van deze exclusieve reeks te verkopen op een veiling, waarvan de opbrengst gaat naar een goed doel. De veiling op de grootste Duitse veilingsite voor liefdadigheid, United Charity. is nu open en biedingen op de ADAMs met camouflagelook kunnen via UnitedCharity.de/OpelAdam worden geplaatst tot 21 november 2014. De opbrengst wordt geschonken aan de 'Bryan Adams Foundation', die personen uit de hele wereld steunt.

Opel Adam

"Bryan Adams vertelde me veel over zijn stichting tijdens de opnames voor onze ADAM kalender. De stichting werkt onder andere aan nieuwe leermogelijkheden in Afghanistan en aan mondiale milieu-projecten. Wij ondersteunen deze activiteiten van harte en zouden blij zijn als onze camouflage ADAMs de hoogst mogelijke opbrengst bereiken", zei Tina Müller, Chief Marketing Officer bij Opel.

De Bryan Adams Foundation werd in 2006 opgericht door de Canadese rockster en wilt de levenskwaliteit van mensen overal ter wereld verbeteren. De stichting tracht de meest kwetsbaren en minder bevoorrechten in onze samenleving te beschermen. Zij wil vooral scholing en leerkansen bieden aan kinderen en jongeren.

De Opel ADAM van de hand van Bryan Adams is uitgerust met een 1,4-liter motor van 100 pk met Start/Stop-technologie. Zwartleren afwerking, automatische klimaatregeling, zetelverwarming voor bestuurder en copiloot, leren stuur en het bekroonde IntelliLink-infotainmentsysteem met een zeven inch groot kleurenaanraakscherm: het zijn maar enkele voorbeelden van de uitvoerige uitrusting.

De samenwerking omvatte niet alleen het design van de camouflage-ADAM, maar ook de artistieke leiding en opnames voor de Opelkalender 2014. Die kalender werd eerder dit jaar aan het publiek voorgesteld in München onder de naam 'The ADAM by Bryan Adams'.

WijKopenAutos.be