27 juli 2016
Nieuws

Opel Adam

Opel Adam succesvol bij JD Power

27 juli 2016 - In de grootste Duitse klantentevredenheidenquĂȘte van de autosector, de jaarlijkse J.D. Power Vehicle Dependability Study (VDS), kwam de kleine Opel ADAM als winnaar uit de bus. De Opel Insignia haalde een vierde plaats in de middelgrote klasse en de Opel Mokka sleepte de bronzen medaille in de wacht binnen het uiterst competitieve segment van de compacte SUV's. De J.D. Power-enquĂȘte beoordeelt 24 autofabrikanten en 68 automodellen.
Ik wil van mijn auto af

"Onze klanten en de kwaliteit van onze voertuigen zijn topprioriteit voor ons", zegt Jürgen Keller, Opels Executive Director Sales, Marketing & Aftersales in Duitsland. "De uitstekende prestaties in het J.D. Power-rapport van dit jaar maken ons niet alleen trots, maar motiveren ons ook om met elk nieuw model op nóg betere resultaten te mikken".

Opel Adam

Dit jaar ondervroeg J.D. Power 15.453 personen online over hun auto. Om deel te nemen, moesten de klanten al minstens twee jaar met het voertuig gereden hebben. De vragen in de enquête gingen over kwaliteit / duurzaamheid, uitzicht en gebruikskosten. Het resultaat van het onderzoek is een klassement waarin het merk of model met de minste fouten als winnaar uit de bus komt.

Tijdens de prijsuitreiking van J.D. Power zette Auto Test de winnaars van Auto Test 2016 in de bloemetjes. De Opel Insignia 1.6 CDTI kreeg de eerste prijs in de categorie voor middelgrote auto's voor zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding (gecombineerd brandstofverbruik volgens NEDC 3,8-4,1 liter per 100 km/99-109 g/km CO2). De winnaars van Auto Test en de resultaten van de J.D. Power-enquête worden al sinds 2008 samen bekendgemaakt.

WijKopenAutos.be
WijKopenAutos.be