20 januari 2021
Nissan Qashqai (2007 - 2013)

Reacties Nissan Qashqai (2007 - 2013)

Reacties van eigenaars

  

, datum: 8 juni 2020

Forum Qashqai : Gekocht op 50.000 km tweedehands in garage Nissan. Was tevreden van wagen, maar na een twee tal weken het gevoel dat de wagen niet goed optrok. Net of hij een tweetal seconden nodig had voor hij vooruit ging. Naar garage geweest, verkoper bij gehaald met laten met rijden. Kwam zogezegd van slechte diesel moest bij Q8 danken. Had ik dan ook maar tot nu nog steeds gedaan nog geen verbetering.

Dan opeens een verbrande geur in wagen, lijkt uitlaatgassen. Moet mijn wagen ruiten openen. Weer naar garage. Dit is zogezegd als hij hem kuist maar dat doet hij soms om de 50 km niet normaal. Deze auto gekocht bij Nissan garage heeft nu 110.000 km ambriage begint nu te op zijn einde te lopen. Niet normaal! Geen Nissan meer voor mij. Enig goede dat ik kan zeggen: zit wel gemakkelijk. Service laat te wensen over. Voor te verkopen zijn ze goed, maar als de garantie uit is sta je daar denk toch ook eens aan jullie klant tevredenheid.


Brandstofdiesel
Bouwjaar2013
In bezit7 jaar
KM-stand110.000 km

Betrouwbaarheid5
Comfort5
Motor5
  
  

, datum: 21 september 2016

Forum Qashqai : Heb een QQ Tekna 1,6 diesel en heb ook al met vanalles gereden. Tot hiertoe wordt mijn volgende mogelijk terug een Nissan (Juke of QQ). Kosten inderdaad niet weinig, maar je krijgt er wel veel voor in de plaats. Ik doe ook meestal langere afstanden.

Forum onderhoud (onbekende dealer): Om de 10,000 km doe ik hem binnen op onderhoud, maar een klein onderhoud kost amper 40 euro. Dus dat valt nog mee...


Brandstofdiesel
Bouwjaar2012
In bezit4 jaar
KM-stand105.000 km

Betrouwbaarheid9
Comfort8
Motor8
  
 
Reactie van: Rudiberghmans1, datum: 27 december 2016

Antwoord: 40 euro: dat zal goeie kwaliteit olie zijn

  

, datum: 28 juli 2016

Forum Qashqai : Tot aan 90.000 km geen problemen, dan eerste problem. Door koppeling getrapt, geen druk. Oorzaak: rubber stuk en olielek in versnellingsbak.

Tweede problem bij 113.000 km, turbo stuk fluitend/zoemend geluid en plots geen vermogen meer. Is zeer jammer, auto bevalt prima maar kwaliteit is matig. Gelukkig is het een leaseauto anders had ik al hoge kosten gehad. Beloten om nu maar geen Nissan meer te kiezen, vertrouwen is weg.

Uitvoering1.5 Tekna
Brandstofdiesel
Bouwjaar2012
In bezit4 jaar

Betrouwbaarheid4
Comfort7
Motor7
  
  

, datum: 6 januari 2015

Forum Qashqai : Heden 6/1/2015 na drie jaar gratis onderhoud (jaarlijks gezien de weinige km) heb ik de kofferplaat in mijn handen. Dit deksel waar je in het midden contact maakt om de koffer te openen is enkel bevestigd aan plastic houders en daarvan zijn er plots enkele afgeboken en kan deze plaat niet meer bevestigd worden. De enige oplossing een nieuwe plaat dewelke wordt gespoten in het kleur van de wagen, kostprijs 250 euro. Niet leuk als blijkt dat dit een nog voorkomend fenomeen is bij deze types. Fabrieksfout, je bent er vet mee, na drie jaar vervalt je garantie op onderdelen. Men is dus gewaarschuwd, open voortaan met uiterste voorzichtigheid de koffer?


Brandstofbenzine
Bouwjaar2011
In bezit4 jaar
KM-stand35.100 km

Betrouwbaarheid9
Comfort6
Motor6
  
 
Reactie van: Dupont. Vanhemelryck, datum: 5 mei 2015

Antwoord: Wij hadden hetzelde probleem met onze Nissan Qashqai. Ik opende de koffer en de klep viel eraf, plastic houdertjes afgebroken. Onze auto was nog onder garantie, maar Nissan weigert te betalen: is onze fout! Te hard getrokken of toch niet voorzichtig genoeg geweest! Ik ben 66 en weeg 56 kg, maar beschik blijkbaar over een immense kracht! Onze omnium PLUS Ethias betaalt ook niet omdat er geen bluts van een aanrijding in is, dus ik had dan achteraf er nog even een bluts moeten inrijden! Astrid Vanhemelryck-Dupont

 
Reactie van: Noura1616, datum: 12 oktober 2016

Antwoord: Ik heb ook precies hetzelfde probleem. Als het nou niet zo duur was oke maar 260 euro is veel. En Nissan doet er niks aan. Nou dus geen nissan voor ons meer. Wjj wouden nog een X-rail kopen dus niet. Als ze zo omgaan met hun klanten dan hoeft het voor ons niet. Is makkelijk gezegd dat het aan de klant zou liggen.

Ik wil van mijn auto af
  

, datum: 18 juli 2014

Forum Qashqai : Dit is de 1ste en laatste Nissan Qashqai die ik heb gekocht. 1x buiten garantie heb ik na 3 jaar rijden een verstopt roetfilter gehad. En dat ik altijd autostrade rijd 250 km en 250 km terug voor kleinere afstanden naar mijn werk gebruik ik mijn moto, mijn garagist kreeg hem niet meer uit gekuist. Dat is zeer raar, want ik heb in die ganse tijd geen controle lampje zien branden,en het is verdomde moeilijk om een nieuwe roetfilter te verkrijgen omdat die snel uit stock zijn, raar? Waarom zijn er nu zoveel problemen met roetfilters? Is het de waardevolle handel mss in roetfiters want die kosten geld en zeggende dat je problemen kan krijgen door korte afstanden te doen. Lol ik doe altijd autostrade en nooit of nooit een lampje zien branden. En raar dat het nu juist buiten de garantie is, wordt er gefoefeld mss met boordcomputer om zoveel mogelijke herstellingen binnen te krijgen!


Brandstofbenzine
Bouwjaar2007
In bezit1 jaar
KM-stand10.000 km
  
 
Reactie van: Gunther. 1975, datum: 9 juli 2016

Antwoord: Ik koop ook nooit een Nissan meer. Altijd problemen. Eerst schudt u stuur bijna uit u handen bij het remmen, nu het pedaal blijft nu ingedrukt. Na 3 jaar oud kan al niet meer rijden met mijn auto nu ik moet nooit een Nissan meer hebben.

  

, datum: 16 juli 2014

Forum Qashqai : Auto werd enkele maanden geleden terug geroepen voor vervangen van een darm. Nog binnen garantieperiode. Nu, net buiten garantie, andere darm kapot. Op 1 endezelfde dag 5 voertuigen zelfde type, bouwjaar en meer dan 100.000 km zelfde probleem. Vermogenverlies. Vier weken wachten op nieuw stuk. Wie heeft probleem nog? Komt Nissan alsnog tussen in de kosten??

Uitvoering1.5
Brandstofdiesel
Bouwjaar2011
In bezit3 jaar
KM-stand107.000 km

Betrouwbaarheid5
Comfort6
Motor6
  
 
Reactie van: Vertessen. Bart, datum: 27 september 2016

Antwoord: Weeral net hetzelfde probleem na 2 jaar!

  

, datum: 21 november 2013

Forum Qashqai : De Nissan qq 1.6 tekna is een zeer fijne uitgebreide wagen alleen als je een caravan moet trekken zou ik voor een 2 liter gaan. De 1.6 is voor gewoon dagelijks gebruik prima. Wel vind ik het afrolgeluid van de achterbanden wat hinderlijk. Verder een geweldige auto!

UitvoeringTekna
Brandstofbenzine
Bouwjaar2012
In bezit1 jaar
KM-stand85.000 km

Betrouwbaarheid7
Comfort6
Motor6
  
 
 1 
...

MeFirst
Toyota RAV4 Toyota RAV4
★★★★☆
Land Rover Evoque Land Rover Evoque
★★★★☆
BMW X3 BMW X3
★★★☆☆
Hyundai Tucson Hyundai Tucson
★★★☆☆
 

Info

Test

Technische fiche

Prijs