18 september 2015
Nieuws

Suzuki Baleno

Suzuki introduceert nieuwe Baleno

18 september 2015 - Suzuki introduceert de geheel nieuwe Baleno. Toen Suzuki het plan opvatte om een gloednieuwe hatchback te creƫren, werkte de constructeur eerst een basisbestek uit, zonder beperkingen. Het resultaat is de Suzuki Baleno, een combinatie van een vloeiende styling, moderne technologieƫn, en een slim ruimteconcept.
Ik wil van mijn auto af

Hoofdingenieur van het Baleno-project, Kunihiko Ito, verklaart: "Wij wilden de ideale hatchback ontwikkelen, compromisloos en met een elegant, verfijnd en volwassen karakter. De Baleno is de perfecte belichaming van alle elementen die in een auto van dit formaat worden verwacht: design, functionaliteit, comfort, wendbaarheid, superieure rijprestaties en een laag brandstofverbruik".

Met zijn ‘Liquid Flow'-designthema, zijn compacte koetswerk, zijn ruime interieur, zijn efficiënte motoren en zijn volledig nieuwe platform belooft de Baleno stijl, functionaliteit, wendbaarheid, rijprestaties en een laag brandstofverbruik. Hij belooft ook comfort, zelfs tijdens lange ritten, met veel zitruimte voor volwassenen, zowel voor- als achterin, en een royale bagageruimte.

De verkoop van de Baleno gaat in Europa van start in de lente van 2016.

WijKopenAutos.be
WijKopenAutos.be