5 mei 2010

Pioneer

Pioneer introduceert plaatsbesparende subwoofer

5 mei 2010 - Pioneer introduceert de subwoofer TS-WX610A. Hij werd ontwikkeld om in de ruimte voor het reservewiel te passen zodat de koffer vrij blijft voor bagage. De nieuwste subwoofer van Pioneer vereist een minimum aan ruimte en laat zich volgens de fabrikant snel installeren.
Ik wil van mijn auto af

Dankzij het 6th order bandpass-ontwerp, omvat deze performante subwoofer twee 10 cm grote Dual Voice Coil-luidsprekers en een versterker van 200 watt terwijl hij toch nog in een reservewiel van 14 inch past. Dankzij de ingebouwde Mosfet-versterker is er geen externe versterker nodig om de subwoofer te laten werken. Dat bespaart niet alleen ruimte maar houdt de installatie ook zo eenvoudig mogelijk.

De positie van de twee luidsprekers in de dubbele behuizing beperkt de vervorming aanzienlijk zodat de TS-WX610A een hoger geluidsdrukniveau kan weergeven terwijl hij minder vermogen gebruikt dan andere actieve subwoofers. Met zijn geavanceerde structuur en materialen geeft de TS-WX610A krachtige en dynamische tonen weer en produceert hij volgens Pioneer een diepe, natuurlijke bas.

De TS-WX610A dekt een gamma van ruim honderd wagens, met diverse installatieoplossingen voor specifieke automerken. Dankzij zijn Speaker Level Input voor eenvoudige aansluiting op af fabriek gemonteerde audiotoestellen, is hij erg eenvoudig te installeren.

De Pioneer TS-WX610A zal vanaf mei 2010 verkrijgbaar zijn.

Autoparts