5 mei 2010
 

Pioneer

Pioneer introduceert plaatsbesparende subwoofer

Autozine
5 mei 2010 | Pioneer introduceert de subwoofer TS-WX610A. Hij werd ontwikkeld om in de ruimte voor het reservewiel te passen zodat de koffer vrij blijft voor bagage. De nieuwste subwoofer van Pioneer vereist een minimum aan ruimte en laat zich volgens de fabrikant snel installeren.
MeFirst
Info

Dankzij het 6th order bandpass-ontwerp, omvat deze performante subwoofer twee 10 cm grote Dual Voice Coil-luidsprekers en een versterker van 200 watt terwijl hij toch nog in een reservewiel van 14 inch past. Dankzij de ingebouwde Mosfet-versterker is er geen externe versterker nodig om de subwoofer te laten werken. Dat bespaart niet alleen ruimte maar houdt de installatie ook zo eenvoudig mogelijk.

De positie van de twee luidsprekers in de dubbele behuizing beperkt de vervorming aanzienlijk zodat de TS-WX610A een hoger geluidsdrukniveau kan weergeven terwijl hij minder vermogen gebruikt dan andere actieve subwoofers. Met zijn geavanceerde structuur en materialen geeft de TS-WX610A krachtige en dynamische tonen weer en produceert hij volgens Pioneer een diepe, natuurlijke bas.

De TS-WX610A dekt een gamma van ruim honderd wagens, met diverse installatieoplossingen voor specifieke automerken. Dankzij zijn Speaker Level Input voor eenvoudige aansluiting op af fabriek gemonteerde audiotoestellen, is hij erg eenvoudig te installeren.

De Pioneer TS-WX610A zal vanaf mei 2010 verkrijgbaar zijn.

Ik wil van mijn auto af
Toyota Highlander komt naar EuropaToyota Highlander komt naar Europa
11 mei 2020
Lexus introduceert UX 300e ElectricLexus introduceert UX 300e Electric
8 mei 2020
Nissan introduceert e-NV200 XL VoltiaNissan introduceert e-NV200 XL Voltia
7 mei 2020
Subaru BRZ als Final EditionSubaru BRZ als Final Edition
6 mei 2020