10 februari 2008

TomTom Go 720T

Met TomTom een weekendje weg

10 februari 2008 - TomTom en Weekendjeweg.be zorgen voor een ontspannen begin van het voorjaar. Met het Weekend 2 GO! Pack, dat bestaat uit een TomTom GO 720 T en een gratis hotelovernachting in een kwaliteitshotel voor twee personen, beleef je een stressvrije autorit en kan je tijd maken voor elkaar.

Met het Weekend 2 GO! Pack kunnen kopers van een TomTom GO 720 T navigatiesysteem kiezen uit een geselecteerd aantal luxe hotels in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk uit het Weekendjeweg.be aanbod.

Consumenten die het Weekend 2 GO! Pack aankopen, vinden in de doos een voucher met een unieke actiecode. Via de website WeekendjeWeg.be/tomtom is het mogelijk om een hotelovernachting te selecteren. Daarna wordt de bevestiging per e-mail toegestuurd.

Sinds begin februari is het Weekend 2 GO! Pack beschikbaar in de winkel en geldt het zolang de voorraad strekt. Hotelboekingen kunnen gedaan worden t/m 31 december 2008.

Klanten van Weekendjeweg.be kunnen nu nog sneller en eenvoudiger op weg. Via TomTom's gratis software applicatie TomTom HOME kan de route naar de bestemming direct naar het navigatiesysteem worden overgezet. Met de 'toevoegen- aan-TomTom' button; die bij alle hotels op de Weekendjeweg.be site staat, is dit in een handomdraai geregeld.

De consumentenadviesprijs van het Weekend 2 GO! Pack is 449 euro incl. BTW.