22 maart 2010
 

Kenwood DNX520VBT

Kenwood introduceert DNX520VBT Navitainer

Autozine
22 maart 2010 | Kenwood presenteert haar eerste op maat gesneden Navitainer. Deze noviteit van Kenwood past in het interieur van de huidige modellenreeks van VW, Seat en Skoda. Uiterlijk is het DNX 520 VBT alles-in-één navigatiesysteem geheel afgestemd op de dashboards van het moderne wagenpark van VW, Seat en Skoda, voor in totaal 25 modellen. Het design, de functietoetsen en draaiknoppen passen harmonisch in het originele interieur van de wagen af-fabriek. De Kenwood bedieningsverlichting voegt zich daarbij met de kleurstelling in de belichting van ieder dashboard.
MeFirst
Info

Tot de uitrusting van de DNX 520 VBT behoren een contrastrijk 7 inch VGA-Dubbel Din Monitor met touch panel functie. Mede dankzij de nieuw ontwikkelde user interface en de drie manieren om de menu's weer te geven in 15 verschillende talen, de 3D-symbolen en een multifunctionele draaiknop is de bediening van de Kenwood overzichtelijk en intuïtief. Een belangrijk veiligheidsaspect levert de DNX 520 VBT met het geïntegreerde Bluetooth hands free faciliteit, die een verbinding met de mobiele telefoon realiseert.

De Garmin-Navigatie opereert met het kaartenarsenaal van 'City Navigator Europa NT2010' en een GPS-ontvanger van de nieuwste generatie. Voor een dynamische routebeschrijving bij gewijzigde verkeerssituaties is een TMC receiver geïntegreerd. Daarbij levert het apparaat met Garmins EcoNavigation informatie over brandstofverbruik en zuinige routes etc. Om het systeem te actualiseren kunnen updates en aanvullende POI's via micro SD-cards aan de voorkant worden geladen. Het aantal gesproken talen waaruit gekozen kan worden bedraagt achttien, voor de tekstweergave staan negen talen ter beschikking.

Het geïntegreerde DVD/CD playback systeem verwerkt alle gangbare video- en audio-informatie, inclusief het formaat van MP-3 & Co. Indien aanvullende monitoren aan de achterzijde van de voorstoelen zijn gemonteerd, levert de DNX 520 VBT ook DVD bioscoop op de achterbank, een handige voorziening voor lange autoritten met kinderen aan boord.

Voor uitbreiding van het aantal bronnen is de Navitainer voorzien van een USB-poort aan de voorzijde, waaraan diverse opslagmedia gekoppeld kunnen worden. De daarop vastgelegde rubrieken worden gescrolled, en vervolgens kan de weergave van de gewenste muziek- of videotitel starten. Met iPod Direct Control komt ook de Apple Community volledig aan zijn trekken. De functie is compatible met alle actuele iPod spelers, inclusief de iPhone en de iPhone 3GS. De aansluiting verloopt middels de optionele adapter KCA-iP240V; in analogie met de USB-poort, wordt via de iPod Direct Control muziek van Apple apparatuur weergegeven. Voor aanvullende externe signaalbronnen staat een 3.5 mm cinch A/V ingang aan de voorzijde ter beschikking.

Ik wil van mijn auto af
Toyota Highlander komt naar EuropaToyota Highlander komt naar Europa
11 mei 2020
Lexus introduceert UX 300e ElectricLexus introduceert UX 300e Electric
8 mei 2020
Nissan introduceert e-NV200 XL VoltiaNissan introduceert e-NV200 XL Voltia
7 mei 2020
Subaru BRZ als Final EditionSubaru BRZ als Final Edition
6 mei 2020