24 juni 2011

Emobility Center nu ook in Belgie

24 juni 2011 - Op 24 juni a.s. opent Emobility Center Halle haar deuren. Thomas Agneessens en zijn vrouw Jorijn Lekkerkerker zijn de trotse eigenaren van dit eerste Belgische Emobility Center. In het opgeknapte pand aan de Brusselsesteenweg 484 in Halle kunnen geïnteresseerden terecht voor een uitgebreid gamma aan elektrische voertuigen.

Het Emobility Center is een regionale specialist voor elektrische mobiliteit met meerdere typen elektrische (2, 3 en 4-wielige) voertuigen van verschillende fabrikanten. In het Emobility Center kan de klant zien en ervaren wat er te koop is op het gebied van elektrisch vervoer, welke mogelijkheden dat biedt voor duurzame mobiliteit of, voor de overheid en het bedrijfsleven, voor de verduurzaming van de (bedrijfs)activiteiten.

Uiteraard kan de klant bij het Emobility Center ook terecht voor het onderhoud van en reparatie aan de elektrische voertuigen. Een Emobility Center opereert als full-service organisatie richting de markt en opereert vanuit dezelfde core values als Ecars Europe: vakmanschap, partnership en klanttevredenheid.

Voor zo ver in een bepaalde regio nog geen Emobility Center is, verzorgt Ecars Europe zelf de verkoop en aftersales (met een mobiele werkplaats) vanuit het Nederlandse Rosmalen.