donderdag, 20 juli 2017
 

autonieuws

20 juli 2017

Opel Insignia GSi

Opel Insignia GSi

Opel introduceert Insignia GSi

19 juli 2017 | De nieuwe Opel Insignia GSi is een sportberline voor wie van iets bijzonders houdt. Deze wagen voor enthousiaste autofanaten belooft maximaal rijplezier op alle soorten wegen. De nieuwe automatische achtversnellings-bak kan worden bediend via peddels aan het stuur voor een actievere rijervaring. Typisch voor de nieuwe generatie van de Insignia is de combinatie van een lichtgewicht ontwerp, een laag zwaartepunt en het vermogen van een 2,0-liter turbomotor.

Opel Ampera-e

Opel Ampera-e

Opel Ampera-e krijgt 400 km rijbereik

13 september 2016 | De Opel Ampera-e maakt definitief komaf met het grootste nadeel van een elektrische auto: angst om niet op de bestemming te geraken door het beperkte bereik. Overeenkomstig de New European Driving Cycle (NEDC - Nieuwe Europese Rijcyclus: de huidige standaard om het rijbereik van verschillende wagens te vergelijken) rondt de nieuwe elektrische wagen uit Russelsheim de magische kaap van 400 kilometer met een forse marge zonder te herladen (zuiver elektrisch rijbereik gebaseerd op de NEDC in km: 400; voorlopig cijfer). Natuurlijk wijkt het maximum-bereik bij dagelijks gebruik af van de NEDC-waarden. In de praktijk beinvloeden factore

Suzuki S-Cross

Suzuki S-Cross

Grondige make-over voor Suzuki S-Cross

22 augustus 2016 | Voor modeljaar 2017 verwent Suzuki zijn S-Cross met een grondige make-over, die zich niet tot het uiterlijk alleen beperkt. Ook in het interieur en onderhuids wordt de S-Cross opgewaardeerd, zodat hij nu moderner voor de dag komt. De eerste leveringen van de vernieuwde Suzuki S-Cross zijn in juli van start gegaan. De prijzen beginnen bij 18.999 euro voor de 1.0 benzine GL en lopen tot 31.299 euro voor de 1.6 diesel GLX 4WD.

BMW 5-Serie

BMW 5-Serie

BMW kondigt nieuwe 5-Reeks aan

28 juli 2016 | De BMW Group is de eerste autofabrikant ter wereld met een volledig geautomatiseerde optische meetcel. In de productiefaciliteit in Munchen creeert BMW met deze precieze meettechniek een uiterst nauwkeurig virtueel beeld van een nieuwe auto. Eventuele, nauwelijks zichtbare afwijkingen kunnen hiermee in een vroeg stadium worden ontdekt en verholpen. De volgende generatie BMW 5-Reeks Berline is het eerste model dat profiteert van deze nieuwe techniek.

BMW i3

BMW i3

BMW i zorgt voor een grotere range van de BMW i3

27 juli 2016 | BMW i kondigt een upgrade van de modellenreeks van zijn compacte elektrische wagen BMW i3 aan en biedt vanaf de zomer een versie aan metaanzienlijk verbeterde accucapaciteit. De BMW i3 (94 Ah) heeft een capaciteitvan 33 kilowattuur (kWh), dankzij de hogere opslagdichtheid van de lithium-ioncellen.

Opel Adam

Opel Adam

Opel Adam succesvol bij JD Power

27 juli 2016 | In de grootste Duitse klantentevredenheidenquete van de autosector, de jaarlijkse J.D. Power Vehicle Dependability Study (VDS), kwam de kleine Opel ADAM als winnaar uit de bus. De Opel Insignia haalde een vierde plaats in de middelgrote klasse en de Opel Mokka sleepte de bronzen medaille in de wacht binnen het uiterst competitieve segment van de compacte SUV's. De J.D. Power-enquete beoordeelt 24 autofabrikanten en 68 automodellen.