zondag, 11 april 2021
 

Nieuwsoverzicht

11 april 2021

Toyota Highlander

Toyota Highlander

Toyota Highlander komt naar Europa

11 mei 2020 | Toyota haalt voor de eerste keer de 7-persoons SUV Toyota Highlander naar Nederland. De Highlander, in Europa alleen leverbaar als Hybrid, is de nieuwste toevoeging aan het toch SUV-aanbod van Toyota. Dat bestaat verder uit de Toyota RAV4, Toyota C-HR en de onlangs gepresenteerde nieuwe Toyota Yaris Cross. Uniek is dat al deze Toyota modellen als Hybrid verkrijgbaar zijn. De Toyota Highlander staat begin 2021 bij de Nederlandse Toyota dealer.

Lexus UX

Lexus UX

Lexus introduceert UX 300e Electric

8 mei 2020 | Sinds 2005 heeft Lexus meer dan 1,7 miljoen geelektrificeerde hybride wagens gebouwd. Dankzij deze unieke ervaring heeft de nieuwe UX 300e de kwaliteit en betrouwbaarheid die typisch zijn voor dit merk. Nu zet Lexus de logische volgende stap met de introductie van een geheel elektrisch model.

Nissan

Nissan

Nissan introduceert e-NV200 XL Voltia

7 mei 2020 | Nissan verbreedt de diversiteit van de e-NV200-familie met de introductie van de e-NV200 XL Voltia. Deze elektrisch aangedreven bestelwagen is bij uitstek bedoeld voor zogeheten last-mile delivery in steden. De laadinhoud van 8 m3 is maar liefst 90% groter dan die van de reguliere e-NV200.De Nissan e-NV200 XL Voltia wordt geleverd in heel Europa.

Subaru BRZ

Subaru BRZ

Subaru BRZ als Final Edition

6 mei 2020 | Negen jaar nadat Subarus sportiefste model het levenslicht zag, is de Subaru BRZ een van de oudste modellen dat momenteel nog op de markt verkrijgbaar is. Maar tijdens de zomer van 2020 zal onherroepelijk het laatste exemplaar van de band rollen. Om op een gepaste manier afscheid te nemen en om tegemoet te komen aan de vraag van de fans produceert Subaru de BRZ Final Edition.

Lexus

Lexus

Kunstenaars leggen Lexus vast in manga

24 april 2020 | In een reeks illustraties die een eerbetoon zijn aan de eigentijdse stijl en culturele traditie van de Japanse manga, zien we Lexus-modellen voor een vuurspuwende draak vluchten, op een rustige plek langs de kust pauzeren en uit een exploderende stad ontsnappen.

Toyota Yaris Cross

Toyota Yaris Cross

Toyota introduceert Yaris Cross

23 april 2020 | Toyota presenteert de Yaris Cross, een compacte 5-deurs SUV in het B- segment. De Toyota Yaris Cross is speciaal voor de Europese markt ontwikkeld en combineert een onderscheidend design met meer bodemvrijheid en Toyotas nieuwste generatie hybride technologie.

Volkswagen Golf CitySTROMer

Volkswagen Golf CitySTROMer

Volkswagen kijkt terug op Golf CitySTROMer

19 april 2020 | Als pionier op vlak van elektromobiliteit lanceerde Volkswagen de eerste elektrische Golf CitySTROMer reeds in 1981. Een reeks die verder evolueerde samen met de technische vooruitgang en de verschillende generaties van het model.

Volvo

Volvo

Volvo hervat productie in Torslanda en Gent

17 april 2020 | Volvo gaat op maandag 20 april 2020 de productie in zijn fabrieken in Torslanda en Gent weer opstarten. Die waren eerder stopgezet vanwege de coronacrisis. Volvo heeft het besluit genomen na overleg met relevante vakbonden. Behalve de fabrieksmedewerkers gaat ook het kantoorpersoneel weer aan de slag in Torslanda. Zowel de fabriek als de kantoren zijn in de afgelopen weken klaargestoomd voor een nieuwe manier van werken waarbij de gezondheid van alle werknemers zoveel mogelijk beschermd wordt.

Dacia Duster

Dacia Duster

Dacia Duster viert 10e verjaardag

15 april 2020 | De Dacia Duster bestaat tien jaar. De tweede generatie Duster kwam in 2018 op de markt en bevestigde het succes van dit model. Met meer dan 7.700 inschrijvingen in 2019 blijft de Duster met stip het meest succesvolle Dacia-model op de Belux markt. De Duster wordt op dit ogenblik in Roemenie, Brazilie, Colombia, Rusland en Indie geproduceerd.

MeFirst