5 december 2021

Reacties Mazda CX-5

Reacties van eigenaars

  

, datum: 25 december 2017

Forum CX-5: Heb deze auto nu 3 maanden, rijden is een plezier. Hoewel de motor zonder turbo wat krachtiger mocht, reageert deze bij lage toeren direct om daarna wat aan punch te missen.

Afwerking interieur is geweldig. Heel stil, zachte bediening. Het head-up display is geweldig comfortabel tijdens de rit. Verkeersbordherkenning is helaas een zootje. Maar over het algemeen heel tevreden van deze Mazda.


Brandstofbenzine
Bouwjaar2017
In bezit1 jaar
KM-stand5.000 km

Betrouwbaarheid9
Comfort6
Motor6
  
 
Reactie van: Leoopdewal, datum: 14 februari 2018

Antwoord: Die verkeersbord herkenning is inderdaad hopeloos. Afrit borden naast de weg worden ook gelezen en blijven staan totdat het volgende bord zich laat zien.
Snelheids beperkende borden voor vrachtauto's en caravans dito. Inhaalverbod wordt helemaal niet gelezen en de einde verbodsborden ook niet. Er zouden twee borden naast elkaar getoond moeten worden in het display. Mazda-klantenservice verwijst domweg naar de dealer terwijl het een ontwerpprobleem is.

 
Reactie van: Theowillemsens, datum: 7 maart 2018

Antwoord: Ik ben ook in het bezit van cx5 awd prestige edition sind 01/02/2018, inderdaad hetzelfde probleem. Alsook de weergave van de navi op de display werkt soms niet, heb al ondervonden dat het waarschijnlijk te maken heeft met de electrische afstelling van de bestuurdersstoel,ook de SBS/SCBS werkt bij mij niet, heb al getest door een vlag aan een draad te hangen en er naar toe te te rijden , maar er gebeurt niks?

Heeft hier iemand ervaring mee ,misschien de software , en tot slot: als ik begin te rijden met de lichtschakelaar op 'auto' dan gaan de dagrijlichten branden met daaronder een heel fel halogeen of led lampje ook te branden weet iemand wat dit betekent, vind er niets van in de handleiding!

 
Reactie van: Koenraad. Declerck, datum: 29 mei 2018

Antwoord: Navigatieweergave in het display stel je idd samen met de stoelen. De achteruitnoodstop heeft hier eenmaal met succes gewerkt.

  

Op zoek naar meer Mazda CX-5?

Bezoek ook het forum in:


 
Peugeot 3008Peugeot 3008
★★★☆☆
Seat AtecaSeat Ateca
★★★★☆
Volkswagen TiguanVolkswagen Tiguan
★★★☆☆
Land Rover Discovery SportLand Rover Discovery Sport
★★★☆☆
 

Info

Technische fiche

Prijs

KM-kosten