27 februari 2020
 

Lexus

Lexus meest betrouwbaar volgens Euroconsumers

Autozine
27 februari 2020 | De ledenorganisaties van de Euroconsumers-groep publiceerden de resultaten van hun jaarlijkse onderzoek naar de betrouwbaarheid van auto's en de klantentevredenheid. Voor het tweede jaar op rij veroverde Lexus met een recordscore van 97% een eerste plaats voor betrouwbaarheid.
Ik wil van mijn auto af
 
Info

De Lexus NX 300h, IS 300h en CT 200h eindigden ook binnen de top-10 van meest betrouwbare modellen in hun respectievelijke categorieën (SUV's en gezinswagens) en bevestigen hiermee opnieuw de kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid van de toonaangevende hybride aandrijflijn.

Lexus

Ruim 43.000 consumenten uit België, Frankrijk, Italië, Portugal en Spanje werkten mee aan dit onderzoek waarin meer dan 400 modellen, van 37 automerken, waren opgenomen. Aan de deelnemers werd gevraagd om een online vragenlijst in te vullen. Hierin werd gepeild naar de leeftijd van de auto, het aantal afgelegde kilometer en de problemen en defecten die zich hadden voorgedaan. Op basis hiervan werd de betrouwbaarheidsscore voor elk merk berekend.

Euroconsumers is een groepering van consumentenverenigingen die in 5 landen consumenten informeren, hun rechten verdedigen en gepersonaliseerde diensten aanbieden: België (Test-Aankoop/Test-Achats), Italië (Altroconsumo), Portugal (DECOProteste), Spanje (OCU - Organización de Consumidores y Usuarios), Brazilië (Proteste).

WijKopenAutos.be
Claudia de Sabe decoreert Lexus UXClaudia de Sabe decoreert Lexus UX
20 maart 2020
Lexus LC nu als Classic Limited EditionLexus LC nu als Classic Limited Edition
14 augustus 2019
Koning Filip ontdekt Lexus LS 500hKoning Filip ontdekt Lexus LS 500h
12 januari 2018
Lexus introduceert RX 450hLLexus introduceert RX 450hL
1 december 2017