12 januari 2018
Nieuws

Lexus LS

Koning Filip ontdekt Lexus LS 500h

12 januari 2018 - Op 12 januari worden de deuren van het autosalon geopend voor het grote publiek, maar Koning Filip van Belgiƫ kwam reeds op 11 januari een kijkje nemen. Koning Filip had veel belangstelling voor de gloednieuwe Lexus LS 500h. De Lexus LS 500h is het vlaggenschip van het Lexus-gamma en wordt op het autosalon van 2018 voor de allereerste keer in Belgiƫ voorgesteld in zijn hybride versie.
Ik wil van mijn auto af

Het betreft een limousine, voorzien van een benzine-motor en twee elektrische motoren, samen goed voor 359pk. Dankzij de hybride motorisatie blijft de uitstoot van deze wagen beperkt, helemaal in lijn met de filosofie van Lexus om het milieu niet al te zwaar te belasten, met daarbij vooral oog op luchtkwaliteit.

Lexus LS

De afwerking binnen deze wagen is uiterst luxueus en volledig in lijn met de Japanse traditie: binnenpanelen in hoogwaardig stof dat manueel werd geplooid volgens de Japanse origami-kunst, een dashboard dat geïnspireerd is op het lijnenspel van de Japanse harp en zetels die verstelbaar zijn in 24 verschillende posities en massages aanbieden volgens de principes van de Shiatsu.

WijKopenAutos.be
WijKopenAutos.be