13 februari 2007
 

Lada

Lada terug in Belgie

Autozine
13 februari 2007 | De LADA Kalina is vanaf heden ook officieel te koop in Belgiƫ en Luxemburg, gedistribueerd door LADA Holland. Nadat de vorige importeur LADA Belux begin dit jaar haar importwerkzaamheden had gestaakt, hebben dealers uit Belgiƫ contact opgenomen met de Nederlandse LADA-importeur LADA Holland.
MeFirst
Info

Direct werden echter enkele modellen vrijgemaakt voor geïnteresseerde Belgische LADA-dealers, zodat op enkele locaties in België de Kalina nu ook te bewonderen en te koop is. Ook is de onderdelenvoorziening van originele LADA-onderdelen vanuit Nederland voor de Belgische en Luxemburgse dealers op gang gekomen.

Lada

De Nederlandse importeur heeft twee presentatierondes georganiseerd, die al direct resulteerden in het ondertekenen van dealercontracten met de importeur uit het Nederlandse Groningen. De eerste LADAs, zowel uit de Kalina- als de NIVA-reeks, zijn inmiddels afgeleverd in België.

Roelof Noordman: "LADA is weer helemaal op de weg terug. Dat blijkt wel uit de 150 orders die we de afgelopen twee maanden voor de Kalina hebben ontvangen. Ons distributienetwerk in Nederland is weer verder uitgebreid door de toetreding van enkele nieuwe bedrijven. Daarnaast zijn de recente ontwikkelingen in België beloftevol".

Ik wil van mijn auto af