17 oktober 2018
Feedback
Kia Venga

Reacties Kia Venga

ervaringen van eigenaars

  

, datum: 2 juli 2017

Ervaring met auto: Op klinkers een rammelkast. Navigatie kaarten lopen 10 jaar achter kan dat bewijzen. Verbruik goed: 6,4 liter op 100km

Forum verkoop: Navigatie loopt 10 jaar achter kan dat bewijzen
s_gravendreef invoeren met s
s_gravenstraat zonder s

Reageer Nieuw

Brandstofbenzine
Bouwjaar2015
In bezit2 jaar
KM-stand22.000 km

Betrouwbaarheid6
Comfort6
Motor6
  
  

, datum: 6 januari 2017

Ervaring met auto: 's Morgens start auto, zet auto buiten en zet hem af, wat doe de motor blijft door lopen, en ruikt behoorlijk naar benzine. Mijn garage Kia Lumens in Neerpelt kan het niet oplossen, weet iemand het probleem?

Nieuw

Brandstofbenzine
Bouwjaar2013
In bezit3 jaar
KM-stand34.000 km
Verdeler Lumens

Betrouwbaarheid6
Comfort6
Motor3
  
 
Reactie van: Michael, datum: 26 oktober 2017

Antwoord: Beste Jem,

Graag wil ik u veel succes toewensen met uw nieuwe Niro die u bij ons heeft gekocht.

Wij als Kia Lumens hebben er dus alles aan gedaan u tevreden te houden en het heeft geloont.

Mvg Kia Lumens.

Reageer
  

, datum: 8 juli 2012

Ervaring met auto: Vering een beetje stug. Ik kom wel van een Xantia, dus nog even wennen. Ruime wagen die aangenaam rijdt. Hoge instap. Remblokken rammelen soms als je over kasseien rijdt.

Nieuw
Uitvoering1.4
Brandstofbenzine
Bouwjaar2012
In bezit1 jaar
KM-stand1.100 km
VerdelerVan Gansen Dealership

Betrouwbaarheid10
Comfort8
Motor5
  
 
Reactie van: Peter. Vanael, datum: 8 september 2014

Antwoord: Heb hem ondertussen twee jaar en 21.000 km en ben er heel tevreden over. De remblokken blijven rammelen, alhoewel hij er al 2 maal voor is nagezien. Zal er mee moeten leren leven maar ga toch eens zien of ik dat zelf niet kan oplossen met anti piepplaatjes of een spanveertje.

 
Reactie van: Peter. Vanael, datum: 28 juli 2017

Antwoord: Heb er nu 50.000 km op staan. Rammelende linker remklauw is vervangen, maar nu rammelt de rechter klauw. Nog even zeuren en het zal dan wel in orde komen. Heb nog 2 jaar garantie.

Voor de rest helemaal geen problemen. Uiterst soepele motor. De vering is belachelijk stug achteraan. Mijn zoon noemt het een huppelbak.

Reageer
  

, datum: 30 maart 2012

Ervaring met auto: Ik rijd nu bijna een jaar met de Venga. Hij voldoet aan mij eisen, maar om rechts af te slaan zie je heel laat de fietsers. Ook links vooraan merk ik een dode hoek. Het is wennen, maar niet onoverkomelijlk. Wel spijtig natuurlijk. Bij een kleine testrit wordt dit niet vlug opgemerkt. Helaas moet ik nu verder met de wagen want een andere kopen is geen optie.

Forum onderhoud (merkgarage): Helaas is de kostprijs van een klein onderhoud zonder bijkomende werken 184 Euro. Dat is het dubbele dan wat ik betaalde voor een opel Astra. Nu moet ik nog terug voor een upgrade van de computer maar dat wordt gedaan in garantie. Zeven jaar garantie wordt duidelijk betaald bij het onderhoud.

Forum verkoop: Eigenlijk heb ik mij door de verkoper onder druk laten zetten, omdat hij beweerde dat er een andere koper was die de wagen onmiddelijk zou kopen als ik het niet deed. Daardoor wat te vlug beslist. Het is een truc en ik had mij er niet mogen aan laten vangen. Ik zou deze wagen niet meer kopen.

Reageer Nieuw
Uitvoering1.4 X-tra
Brandstofdiesel
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
KM-stand16.540 km

Betrouwbaarheid8
Comfort6
Motor7
  
  

, datum: 5 december 2011

Ervaring met auto: Heb deze wagen (tractor) na 1 jaar weg gedaan van de miserie

Forum onderhoud (merkgarage): Waarschuw andere potentiele kopers: doe dit niet, deze wagen was een nachtmerrie voor mij.

deze wagen is in belgie aangekocht en onderhouden bij een oficiele dealer van kia

Forum verkoop: Verkoper heeft niet gewaarschuwd dat deze auto als een tractor rijd en een ander merk voorgesteld terwijl deze garage 4 merken verkoopt

Reageer Nieuw
Uitvoering1,4 D
Brandstofdiesel
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
KM-stand24.000 km

Betrouwbaarheid2
Comfort2
Motor5
  
  

, datum: 24 juli 2011

Ervaring met auto: We reden met 2 Renaults Scenic benzine 1600 CC. Toevallig een Kia garage binnengestapt in Brugge en er waren nog 4 Venga's Hedgren diesel beschikbaar. Om 19.00 uur naar de garage en er 2 besteld. De dag nadien reed ik al met 1. In 1 woord: FANTASTISCH. Zeer laag verbruik. Nog geen 4,5 liter diesel aan 90 km/u. Alle opties. Zou de 2 niet meer verwisselen voor een andere wagen.

Reageer Nieuw

Brandstofbenzine
Bouwjaar2009
In bezit1 jaar
KM-stand10.000 km
  
  

Op zoek naar meer Kia Venga?

Bezoek ook het forum in: