23 januari 2019
Feedback
Jaguar XF

Reacties Jaguar XF

Reacties van eigenaars

  

, datum: 18 november 2017

Ervaring met auto: Zeer slecht infosystem en slechte parkeersensoren

Forum onderhoud (onbekende dealer): Zelfs na onderhoud krijg je een auto terug die weer een ander probleem heeft omdat Jaguar weer eens een update heeft gedaan waar weer een nieuwe fout in zit

Schandalig dat in Belgie zoiets kan een auto kopen van meer dan 55000 euro en dan diverse problemen heeft en die maar niet opgelost worden als consument word je weer eens vies bedrogen

Forum verkoop: De service van jaguar is zeer slecht ze lossen de problemen die er met de auto zijn gewoon niet op. Overal in elk autoblad was te lezen de XF zou een perfect nieuw infosystem krijgen, maar het tegendeel is waar. Dat systeem is echt waardeloos en alleen maar problemen mee die jaguar niet op lost waar natuurlijk. Ook alle parkeer hulp systemen bij aan gesloten zitten en dus ook niet naar behoren werken zoals al door meerdere beschreven op diverse sites. Voel me ook een beetje bedrogen door de vele berichten die er waren voor ik die auto kocht dat het nieuwe systeem nu zo perfect zou zijn werd overal geschreven maar het is alleen maar ergernis Je zou denken een nieuwe auto rijden van zoveel geld geeft plezier maar je hebt alleen maar ergernis met dat infosysteem.

Reageer Nieuw
Uitvoering2.0
Brandstofdiesel
Bouwjaar2016
In bezit1 jaar

Betrouwbaarheid1
Comfort7
Motor9
  
  

, datum: 13 november 2017

Ervaring met auto: Fantastische wagen. Comfortabel, sportief snel en zeer handelbaar ondanks z.n lengte van 4,95 m. De auto heeft het 3.0 L blok met 340 pk. Anthony Kumpen van Heinz Performance heeft de software uitgelezen en ondertussen is het blok met 400 pk gezegend en 500 Nm koppel, alles binnen de tolerantiegrenzen. De topsnelheid zonder begrenzer, maar wel binnen de tolerantie ligt op 290 km/uur (ook zonder tuning!). Zie daarvoor de duels op Zperf-website. De test op de rollenbank zit nu mee in het dossier. Met de tuning situeert deze auto zich qua prestaties op het niveau van mijn vorige VW Golf 7R. De Jaguar heeft echter een heel andere uitstraling, is veel comfortabeler en in sportmode echt even snel, zij het dat de DSG van de Golf iets sneller schakelt dan de achtbak van Jaguar. De 8,6/10 die de wagen krijgt op vehiclestory.com is meer dan verdiend. Het verbruik schommelt gemiddeld rond de 9 liter wat zeker aanvaardbaar is. Bij een constante 70 km/uur komt het verbruik niet boven de 6,5 liter per 100 km. De motor draait dan op 1900 à 2000 rpm. Met AWD op 255x45 op 20 inch velgen is dat voorbeeldig. Stil en aangenaam, ruig en compressor-huilend als het even mag! Een aanrader imho.

Forum onderhoud (onbekende dealer): Jaguar care! Drie jaar gratis onderhoud. Dit onderhoud is zelfs overdraagbaar voor de resterende jaren bij de verkoop.

Forum verkoop: Gedetailleerde introductie over gebruik en aandachtspunten. Aanvullende handleiding vind je op het internet per model en bouwjaar.

Reageer Nieuw
UitvoeringXf 3.5t AWD
Brandstofbenzine
Bouwjaar2016
In bezit1 jaar
KM-stand5.000 km

Betrouwbaarheid9
Comfort9
Motor9
  
  

Op zoek naar meer Jaguar XF?

Bezoek ook het forum in: