8 oktober 2015

Isuzu D-Max

Isuzu D-Max is Pick-up van het Jaar 2015

8 oktober 2015 - Voor het tweede jaar op rij heeft de Isuzu D-Max de titel gewonnen van "Pick-up van het Jaar" in de UK. De trofee werd overhandigd tijdens de jaarlijkse Commercial Fleet Awards.
Ik wil van mijn auto af

De jaarlijkse Commercial Fleet Awards worden gewaardeerd door fleet-owners, klanten en de autofabrikanten zelf. De jury bestaat uit journalisten en experts uit de hele industrie, en zij baseren hun keuze op de wagens die het hoogst mogelijke niveau halen in hun segment.

Isuzu

De juryvoorzitter lichtte de keuze van de jury voor de D-Max toe: "Isuzu is een echte pick-up specialist met een netwerk dat de behoeften van de vloten begrijpt. De TCO van de D-Max (Total Cost of Ownership) is bovendien bijzonder gunstig".  De jury prijst ook de D-Max's vijf jaar garantie, het niveau van de veiligheidsuitrusting en het sleepvermogen van 3,5 ton. "Tot slot blijft de D-Max ook een ruige krachtpatser met uitstekende off-road capaciteiten; maar de wagen voelt zich net zo thuis op de weg en staat garant voor een comfortabele rij-ervaring", aldus het jury-rapport.

Isuzu kan in het Verenigd Koninkrijk uitpakken met indruwekkende verkoopcijfers. In 2014 werden meer dan 5.500 eenheden aan de man gebracht, 33,7% meer dan in 2013. En voor dit jaar is alweer een stijging van 27,7% in verkoop te noteren.

WijKopenAutos.be
WijKopenAutos.be