13 augustus 2015
Nieuws

Hyundai Tucson (2015 - 2020)

Hyundai maakt prijzen nieuwe Tucson bekend

13 augustus 2015 - 23.999 euro. Dat is de vanafprijs van de volledig nieuwe Tucson 1.6 GDi (benzine) Style. De Tucson met 1.7 CRDi dieselmotor van 115 pk, die meteen ook de meest verkochte motorisatie wordt, staat vanaf 25.999 euro in de prijslijst. Dat is 450 euro meer dan de goedkoopste ix35 met dezelfde motor.
Ik wil van mijn auto af

De nieuwe Tucson 1.7 CRDi Style pakt uit met de volgende bijkomende standaard-uitrusting: start/stop-systeem, dakrails, bluetooth koppeling voor handenvrij bellen, audio stuurwielbediening, verstelbare rugleuning van de achterbank, een afdekscherm voor de bagageruimte, een lederen stuurwiel en een actieve motorkap. Zelfs enkele luxe-items zijn voortaan al standaard; automatische koplampen, cruise control, snelheidsbegrenzer, parkeersensoren achteraan en een 3,5 inch centraal TFT-scherm in de tellerpartij.

Hyundai Tucson (2015 - 2020)

Wie aan de Style niet genoeg heeft kan kiezen voor de Premium-versie, de Premium met Plus Pack, of de super-de-luxe Executive. Die laatste krijgt standaard een groot panoramisch schuifdak dat kan worden geopend (uitzonderlijk in het segment), een automatische kofferklep die vanzelf opent wanneer je met volle handen de wagen benadert (zelfs zonder voetbeweging), zetelverwarming achteraan, smart key, lane-keeping assist met instelbare gevoeligheid, smart parking assist met 6 modi (voor automatische transmissies), autonomous braking system, blind spot detection, rear cross traffic allert en zelfs full LED koplampen.

Hyundai Tucson (2015 - 2020)

Vanaf het 2e uitrustingsniveau Premium, krijgt de Tucson ook standaard een GPS / multimediasysteem. De aanwijzigingen en kaarten zijn duidelijk dankzij het bepaald grote centrale aanraakscherm van 8 inch, terwijl de pijlen ook kunnen worden weergegeven in de centrale tellerpartij. Bovendien biedt Hyundai elke klant ook een gratis abonnement op de ingebouwde WIFI / Tom Tom life services.

Hyundai Tucson (2015 - 2020)
WijKopenAutos.be

De Tucson is leverbaar met zowel 2- als 4-wielaandrijving. De 1.6 GDi en 1.7 CRDi zijn altijd voorwielaangedreven en krijgen altijd ISG (start/stop). De 1.6 T-GDi turbo benzineversie kan als enige worden uitgerust met Hyundai's nieuwste 7-DCT versnellingsbak met dubbele koppeling. De 2.0 dieselversie van 136 en 185 pk kunnen in optie een conventionele 6-trapsautomaat krijgen.

Hyundai Tucson (2015 - 2020)

Met 5 jaar volledige garantie zonder kilometerbeperking, 5 jaar wegbijstand, 12 jaar waarborg tegen corrosie en gedurende 5 jaar een gratis jaarlijkse gezondheidsinspectie, kan elke Tucson klant op zijn of haar twee oren slapen.

Ik wil van mijn auto af