17 augustus 2015
Nieuws

Hyundai ix35

Hyundai ix35 stopt op hoogtepunt

17 augustus 2015 - Vanaf volgende maand verdwijnt de Hyundai ix35 definitief uit de prijslijst (met uitzondering van de ix35 op waterstof). Het model sluit zijn carrière af op een absoluut hoogtepunt want de ix35 is volgens recente Febiac-statistieken de meest verkochte SUV op de Belgische markt. Hij wordt opgevolgd door de fonkelnieuwe Tucson.
Ik wil van mijn auto af

De nieuwe Hyundai Tucson is klaar om vanaf volgende maand de fakkel over te nemen van de ix35. Volgens automobielfederatie Febiac zijn er over de eerste 6 maanden van 2015 niet minder dan 4.628 ix35'en ingeschreven. Daarmee is het model met ruime voorsprong de meest verkochte SUV op onze markt, vóór de Renault Captur en de Nissan Qashqai.

Hyundai ix35

De nieuwe Tucson moet de rol van ix35 overnemen. De Tucson 1.7 CRDi kost 450 € meer kost dan de instap-ix35, terwijl de Tucson een veel ruimere basisuitrusting krijgt waaronder zelfs cruise control, parkeersensoren, airco en meer. Rekening houdend met zijn vernieuwend design, zijn grotere binnenruimte en verhoogd comfortniveau, kan de nieuwe Tucson uitpakken met een meer uitstraling.

WijKopenAutos.be
WijKopenAutos.be