7 september 2015
Dacia Duster (2010 - 2017)
Nieuws

Dacia Duster (2010 - 2017)

Dacia breidt productaanbod uit

7 september 2015 - Dacia verrijkt zijn mechanisch aanbod met de elektronisch geregelde versnellingsbak Easy-R en presenteert Duster edition 2016 op het Autosalon van Frankfurt. Dacia biedt voor het eerst een elektronisch geregelde versnellingsbak aan in zijn basisassortiment: Easy-R.
Ik wil van mijn auto af

Dacia Duster Edition 2016 krijgt een nieuwe Altaï groene kleur en het aanbod wordt verrijkt met onder meer twee nieuwe zetelbekledingen, velgen in gefacetteerd zwart, het multimedia- en navigatiesysteem MEDIA-NAV Evolution en, een primeur voor Dacia, een achteruitrijcamera.

Dacia Duster (2010 - 2017)

Voor het eerst neemt Dacia in zijn aanbod een elektronisch geregelde versnellingsbak op, die Easy-R werd gedoopt. In combinatie met de TCe 90-motor met Stop & Start biedt deze versnellingsbak met vijf verhoudingen een groter gebruiksgemak, omdat de transmissie zonder koppelingspedaal werkt. Easy-R zal tegen het einde van 2015 beschikbaar zijn op Logan, Logan MCV, Sandero en Sandero Stepway.

Twee jaar na de vernieuwing van Duster bevestigt Dacia zijn vitaliteit door nog meer inhoud en designevoluties aan te bieden op zijn emblematisch model. Nieuwe zetels, velgen in gefacetteerd zwart, multimedia- en navigatiesysteem MEDIA-NAV Evolution en achteruitrijcamera onderstrepen het avontuurlijke temperament van Duster Edition 2016.

WijKopenAutos.be
WijKopenAutos.be