23 september 2019
Citroen C3 Pluriel

Reacties Citroen C3 Pluriel

Reacties van eigenaars

  

, datum: 19 november 2016

Forum C3 Pluriel: Leuke auto, alleen de afwerking laat te wensen over. Citroen geeft niet thuis, staat niet achter haar eigen product lijkt het wel. Brengt modificaties aan zonder de al bestaande bestuurders hiervan op de hoogte brengen en eventueel deze modificaties uit te voeren op de bestaande modellen. Klantendienst van een rampzalig niveau als het over de pluriel gaat. Het lijkt wel of deze auto niet voor Citroen heeft bestaan. Nou dan bestaat Citroen ook niet meer voor mij!

Forum onderhoud (onbekende dealer): Lekkage, vele etmalen heeft de auto bij de garage gestaan om uit te zoeken waar de lekkage zat.

Forum verkoop: De verkoop was gewoon normaal.

Uitvoering1.4
Brandstofbenzine
Bouwjaar2004
In bezit12 jaar
KM-stand57.000 km

Betrouwbaarheid2
Comfort6
Motor8
  
  

, datum: 15 augustus 2014

Forum C3 Pluriel: De motor doet het zeer zeer goed, ook de automaat. Maar alles wat aan is komt los en rammelt als een versleten winkelwagentje.

Wat het dak betreft: niet over te spreken. Werkt meer niet dan wel, constant in herstelling en elke keer als er iets met het dak is gaat ook de koffer niet meer open.

Ver beneden de verwachtingen. Zeker als je weet dat deze wagen met alle opties 17.500 euro heeft gekost.

Uitvoering1,4 Tiptronic
Brandstofbenzine
Bouwjaar2008
In bezit6 jaar
KM-stand32.000 km
VerdelerGMAN II N.V.

Betrouwbaarheid3
Comfort3
Motor9
  
 
Reactie van: Martin. Southam1, datum: 14 september 2014

Antwoord: Ik vind dat Citroen wel eens in actie zou mogen schieten. Iedereen die een Pluriel heeft gekocht heeft problemen met het dak en Citroen weet dat maar ze doen of dat hun neus bloed. Ik heb ook een regen zeil gekocht 120 euro: heb het een keer gebruikt scheurde gewoon in het midden terug naar de garage die Citroen gecontacteerd en die zeiden niet heb geen ander zeil gekregen.

Nu is het dak volledig kapot en zeggen ze doodleuk: o, nieuw een dak dat is dan 4.000 euro. Denken die nu ech dat wij van lotje getikt zijn of wat? Dit is mijn eerste en laatste Citroen dat ik gekocht heb. Zo een slechte klanten-service heb ik nog nooit meegemaakt. Ik heb 20 jaar met Fiat gereden; nooit problemen gehad. Als er iets was in verband met productiefout dan werd dat meteen recht gezet.

  

, datum: 11 juli 2014

Forum C3 Pluriel: Zeer negatieve ervaring met Citroen. Aangekocht wegens...

Uitvoering1.4i
Brandstofbenzine
Bouwjaar2009
In bezit5 jaar
KM-stand43.000 km
VerdelerFESTRAETS N.V.

Betrouwbaarheid3
Comfort4
Motor5
  
 
Reactie van: Martin. Southam1, datum: 14 september 2014

Antwoord: O, dat was ik nog vergeten: wij hebben ook een olie lek. Het idiote antwoord van de garage was omdat wij korte afstanden deden dus hierbij verwittigd met een auto moogt ge geen korte afstanden doen want gaat hij lekken. En wij hebben het zelfde gedaan: Citroen gecontacteerd en weeral het zelfde. Net de auto een maand uit garantie dus conclusie geen Citroen meer.

  

, datum: 20 januari 2013

Forum C3 Pluriel: Comfortabel, betrouwbaar. Wegligging is optimaal en aanrader voor iedereen.

Uitvoering1.4 Hdi
Brandstofdiesel
Bouwjaar2007
In bezit1 jaar
KM-stand60.500 km

Betrouwbaarheid7
Comfort9
Motor6
  
  

, datum: 5 augustus 2012

Forum C3 Pluriel: Voor mijn C3 had ik een Saxo, supergoed! Maar de C3 een ramp: raam passagier deur gaat niet open, sloten moeten vervangen we konden de auto niet meer vastdoen, masten aan achterverlichting stuk, als je de richtingaanwijzer naar links knippert om af te slaan gaat plots de achterruitenwisser en sproeit water zonder dat wij aan de ruitnwisser aankomen. Na bijna 800 euro kosten heb ik nu een Kia Rio gekocht (7 jaar garantie). Zeer belangrijk: geen Citroen meer.


Brandstofbenzine
Bouwjaar2007
In bezit5 jaar
KM-stand90.000 km
VerdelerGUERREB.A.

Betrouwbaarheid3
Comfort10
Motor10
  
  

, datum: 9 september 2008

Forum C3 Pluriel: Leuke auto om mee te rijden, zeker bij zonnig weer! 'k Heb ondertussen de auto 2 jaar. Van in het begin last van inregenen aan de koffer, waardoor mosvorming aan de achterruit. Garagist gewoon dichtgespoten met siliconen, mos zat er nog onder, silconen waren gebobbeld, vingerafdrukken erin + vetvlekken op het zwarte stuk van de koffer. Van mijn oren gemaakt, moest week nadien terugbellen, resultaat garage onteigend, op pensioen gegaan, bestond dus niet meer. Geen enkele Citroen-ngarage uit de streek wou het probleem behandelen. Contact opgenomen met hoofdverdeler in Brussel, na half jaar een nieuw dak + bogen gekregen. 3 maanden later inregenen langs het raam aan de deur. Binnen gedaan in een nieuwe garage, is hersteld maar nu komt er water binnen langs rubbers aan de bogen, komt van aan de voorruit. Wachten tot eind deze maand, kan niet vroeger binnen voor herstelling. Zetels + binnenkledij was zondag kletsnat. DUS handdoek + plasticzak op de zetel, over het raam en de bogen een plas

Forum onderhoud (niet gespecificeerd): Waterproblemen worden uiteindelijk steeds hersteld maar helaas komen er steeds andere bij en nu is de garantie verlopen, dus we zien wel.

Forum verkoop: Bij het melden van het waterprobleem, werd dit zogezegd opgelost door er siliconen in te spuiten. Konden blijkbaar niet met siliconen overweg, gebobbeld gespoten, vingerafdrukken erin en blijkbaar gemorst op het zwarte deel van de koffer waardoor er vuile vetvlekken waren. Gemeld dat ik dit geen mooie oplossing was van het probleem. Kreeg van de garagist reactie, dat alle cabrio's inregenen....tja dat mocht me wel gemeld worden bij de aankoop ervan, dan kon ik me misschien bedenken. Raadde me aan, eventueel week nadien eens terug contact op te nemen. Heb ik ook gedaan, maar garage bestond niet meer, was onteigend + op pensioen gegaan...ideale manier om probleem op een ander te schuiven (heeft naar schijnt tot laatste dag auto's verkocht, zonder te melden dat hij ermee moest stoppen). Met probleem naar andere Citroen-garages geweest, werd niet geholpen omdat ik auto daar niet gekocht had. Dan maar zelf contact opgenomen met hoofdverdeler in Brussel.

Uitvoering1.4
Brandstofbenzine
Bouwjaar2006
In bezit2 jaar
KM-stand37.200 km

Betrouwbaarheid5
Comfort7
Motor5
  
  

, datum: 14 januari 2008

Forum C3 Pluriel: Kofferruimte is beperkt

Uitvoering1.6
Brandstofbenzine
Bouwjaar2004
In bezit3 jaar
KM-stand17.000 km

Betrouwbaarheid9
Comfort8
Motor8
  
Ik wil van mijn auto af
 
 
« 1 2 »