20 januari 2019
Feedback
Citroen C4 Cactus

Reacties Citroen C4 Cactus

Reacties van eigenaars

  

, datum: 18 mei 2015

Ervaring met auto: Nieuwe wagen en al 5 maal (!) op 3 maanden tijd in panne gestaan, waarvan 3x tijdens de laatste twee weken. Ik durf er gewoon niet meer mee rijden. De wagen geeft telkens 'motorstoring, laat de motor nakijken'. In de garage zitten ze met de handen in het haar en weten het ook niet meer!

Nieuw

Brandstofbenzine
Bouwjaar2014
In bezit1 jaar
KM-stand17.000 km

Betrouwbaarheid2
Comfort6
Motor2
  
 
Reactie van: Vandersteenphil, datum: 27 mei 2015

Antwoord: Hoe is dat mogelijk, bij welke garage heb je hem gekocht? Misschien eens naar een grotere Citroen garage gaan, de garantie is toch geldig in heel het dealernet. Enfin ik denk dat maar hey, ik ben geen kenner, maar ik zou daar ook radeloos van worden moest het mij overkomen. Ik zit al aan mijn 9de Citroen en heb nog nooit meegemaakt wat jij meemaakt. Hopelijk komt er snel een oplossing!

Reageer
  

, datum: 4 mei 2015

Ervaring met auto: Mochten de Cactus op 6 maart 2015 afhalen. Het is niet de eerste Citroen, maar reeds de 11de in de rij. Mijn andere wagen is een C4.

Fijne wagen, zeer goed weggedrag, enfin zoals altijd ongeloofelijk, en 1 van de redenen waarom ik steeds terug Citroen koop.

Echt goedkoop is de Cactus niet, zeker als je kijkt naar wat allemaal weggelaten werd voor de geweldige gewichtsbesparing te verkrijgen hetgeen het verbruik super gunstig zou beinvloeden.... dan begrijp ik wel niet de plaatsing van die enorme dakrails die toch ook een duidelijke invloed hebben op het verbruik.... maar dat zal dan wel aan mij liggen.

Nieuw
UitvoeringShine
Brandstofdiesel
Bouwjaar2015
In bezit1 jaar
KM-stand4.000 km
VerdelerGARAGE CAPPON N.V.

Betrouwbaarheid7
Comfort7
Motor7
  
 
Reactie van: Peter. Hautekiet, datum: 20 juni 2015

Antwoord: Na 30 jaar met de traditionele Europese automerken te hebben gereden, kwam ik vorig jaar terecht bij Honda. Ik heb nog nooit zo een goede wagen gehad: correcte aankoopprijs, goedkoop in onderhoud en bovendien een garagehouder waar de klant (nog) Koning is, iets wat niet zo vaak meer voorkomt in het hedenaagse autolandschap. Mijn advies: zet uw Cactus op de tweedehandsmarkt te koop en koop een dgl. Japanner ! Op termijn spaart u veel geld uit. Mvg.

 
Reactie van: Vandersteenphil, datum: 28 juli 2015

Antwoord: Veel geluk met je Honda. Ben er zeker van dat het een van de betere Japanse wagens is.

Ik heb mijn catus ook wel graag, en het is gewoon mijn 10de Citroen op een rij.
Toen ik mijn eerste wagen kocht, in de tijd dat de dieren nog spraken, dat geef ik gerust toe dat dit lang geleden was, had honda helaas geen goede reputatie, gelukkig is er zoiets als evolutie.

Reageer
  

Op zoek naar meer Citroen C4 Cactus?

Bezoek ook het forum in: