11 mei 2010
Chevrolet Spark
Nieuws

Chevrolet Spark

Chevrolet betaalt zelf eco-overheidspremie voor Spark

11 mei 2010 - Chevrolet zal gedurende twee maanden (mei en juni) zelf de ecologische overheidspremie betalen aan haar klanten bij aankoop van een nieuwe Spark. De huidige promotie van 1.000 euro blijft ondertussen lopen. In concreto kent Chevrolet dus een totale korting van 25% toe op de basisprijs van de Chevrolet Spark. In absolute waarde betekent dit voor elke Spark een korting van 2.249 euro, ongeacht het model Spark dat gekocht wordt. Het basismodel zakt van 8.999 euro naar 6.750 euro.
Autoparts

Sinds 2007 kent de Belgische overheid een overheidspremie toe van 15% op de aankoop van een milieuvriendelijk voertuig. Deze premie is geldig op wagens die een CO2 uitstoot van minder dan 105 gram per kilometer kunnen garanderen. Ondanks haar Ecoscore van 76% is deze korting echter niet van toepassing op de Chevrolet Spark (CO2 uitstoot van 119 gram per kilometer).

Chevrolet Spark

"Met de Spark hebben we een mooie en erg kwalitatieve wagen met een goed uitrustingsniveau. We vonden het dan ook een spijtige zaak dat de mensen die willen opteren om een Spark te kopen, niet kunnen rekenen op de ecologische overheidspremie. Daarom besloten we om zelf de hoogste ecologische premie toe te kennen. Hiermee willen we de consument de mogelijkheid bieden om een ecologisch verantwoorde wagen naar keuze te kopen", verklaart Wilfried Liekens, Managing Director Chevrolet Belgium.

Ik wil van mijn auto af
WijKopenAutos.be