23 januari 2018

Audi e-tron

200 pre-reservaties voor Audi e-tron

23 januari 2018 - Tijdens de persconferentie op het Autosalon van Brussel op 10 januari, kondigde Audi Import een online pre-reservatiesysteem aan voor de 100% elektrische Audi e-tron en Audi e-tron Sportback. Al meer dan 200 geïnteresseerden maakten een pre-reservatie.
Ik wil van mijn auto af

Het online pre-reservatiesysteem in België voor de Audi e-tron en Audi e-tron Sportback opende op 10 januari om 10u00. Sindsdien kunnen geïnteresseerden een e-tron pre-reserveren op de website www.audi.be onder de tab 'e-tron'. Een reservatiekost van €2.000 (btw inclusief), die in mindering wordt gebracht wanneer de wagen besteld wordt, is vereist om de reservatie te valideren.

Audi

"Vanuit een ecologisch standpunt had ik al langer interesse in een elektrische wagen. Velen durven de sprong naar elektrisch rijden niet maken omwille van de angst om niet op hun jaarlijkse vakantiebestemming te geraken. Maar je kan toch moeilijk een wagen kopen in functie van die ene trip? Bovendien is onderweg herladen mits wat planning perfect mogelijk. Ik heb bewust gewacht tot er een elektrische wagen van een gerenommeerde autobouwer op de markt komt", besluit de eerste pre-booker.

Klanten met een uniek reservatienummer worden als eersten in België gecontacteerd om hun Audi e-tron of Audi e-tron Sportback te configureren en te bestellen. Bovendien worden zij als eerste op de hoogte gehouden van het allerlaatste nieuws over de Audi e-tron.

"Wij zijn aangenaam verrast door het succes van de Audi e-tron pre-reservaties. Op dit moment kennen we enkel de concept-cars van beide modellen, het design van de productiewagens is eigenlijk nog een verrassing. Het succes toont echter aan dat de klanten klaar zijn voor elektromobiliteit. Het feit dat de wagen bij Audi Brussels gebouwd wordt, is natuurlijk ook een belangrijke troef", zegt Stefan Kerckhoven, Brand Director van Audi Import.

De productie van de Audi e-tron, een SUV die zich qua formaat positioneert tussen de Audi Q5 en Audi Q7, start dit jaar nog. Vanaf 2019 wordt de productie van een tweede volledig elektrisch model opgestart: de Audi e-tron Sportback. Dit model is een grote coupé in hetzelfde segment als de Audi A7 Sportback. Beide e-tronmodellen zullen worden gebouwd in de Brusselse vestiging van het merk, Audi Brussels. Het is een primeur dat een constructeur zowel de batterijen als het model zelf produceert.

WijKopenAutos.be