14 maart 2008
Nieuws

Alfa Romeo Mi.To

Alfa Romeo introduceert Mi.To

14 maart 2008 - Alfa Romeo introduceert de Mi.To. Vanaf september staat de nieuwe Alfa Mi.To in de showroom bij de Belgische Alfa Romeo verdelers.
Autoparts

Voor Alfa Romeo heeft de naam Mi.To een historische betekenis. De naam staat symbool voor de belangrijke schakel tussen het verleden en de toekomst van het merk: voor Milaan – de designstad waar de eerste schetsen van de auto op papier zijn gezet en de stijl van de auto tot leven kwam, en voor Turijn — de stad waar de auto zal worden geproduceerd.

Alfa Romeo MiTo

De Alfa Mi.To is de eerste auto die in productie wordt genomen na de Alfa 8C Competizione. Kenmerken van deze sportcoupé zijn ook in de Alfa Mi.To terug te vinden, zoals de karakteristieke aflopende vorm van de achterzijruiten, de vorm van de koplampen, de positie van de mistlampen in de voorbumper en de LED-achterlichten. De sierlijst rondom de koplampen en de achterlichten is in verschillende kleuren leverbaar, waardoor een stilistisch 'eyeliner effect' ontstaat. De Mi.To heeft een lengte van 4,06 meter, breedte van 1,72 meter en hoogte van 1,44 meter.

De Mi.To wordt leverbaar met vier nieuwe motoren (benzine en diesel), met een vermogen variërend van 90 tot 155 pk. In de toekomst zal het motorengamma worden uitgebreid met een 230 pk sterke topversie.

Alfa Romeo MiTo

De Alfa Romeo Mi.To zal vanaf september leverbaar zijn.

Ik wil van mijn auto af